Skip to content Skip to footer
flyer-9-sundeck-slider-1440x786-2

Beneteau Flyer

Het Beneteau Flyer-assortiment is ontstaan vanuit de gedacht om de dagjesboot van uw dromen te ontwikkelen. Uitgerust met de AriStep® 2-romp, kenmerken deze motorboten zich door een snellere acceleratie en responsiever manoeuvreren. Met veel vermogen snijden de Flyer-motorboten door de golven. Ideaal voor cruisen, waterskiën en wakeboarden. De Flyer-motorboten bestaan in 2 verschillende uitvoeringen: de SPACEdeck en de SUNdeck. Spacedeck besteed maximaal aandacht aan het buitenleven aan boord, terwijl de Sundeck-serie naast zonnebaden een ruimer interieur biedt met mogelijkheden om te overnachten. De stoelbekleding van de Flyer-modellen is verkrijgbaar in standaarduitvoering RVS óf Elegance-uitvoering; zwart gestoffeerde bekleding. Bekijk de verschillende Flyer-modellen en ontdek wat elk van deze motorboten zo uniek maakt.

Flyer 10

De Flyer 10 is het vlaggenschip van deze prachtige serie. Een allround powerboat die veel aandacht besteedt aan comfort. Stijlvol en sportief, deze grote motorboot met krachtige buitenboordmotor biedt geweldige vaarsensaties en vier grote leefruimtes waar iedereen kan ontspannen.

Flyer 9 Sundeck

De ruimte aan boord van de Flyer 9 Sundeck is slim geoptimaliseerd en het comfort van de vorige generatie Flyer-motorboten is nog verder verbeterd. Met 2 dubbele slaapplekken aan boord en een ruim zonnedek is de Flyer 9 Sundeck de ideale boot voor een relaxed weekendje weg.

Flyer 9 Spacedeck

Functioneel en ergonomisch, De Flyer 9 Spacedeck voldoet aan alle verwachtingen voor iedereen die van varen houdt. Deze uitvoering is uitermate geschikt voor zonnebaden, watersporten met vrienden of een uitgebreide vistrip.

Flyer 8 Sundeck

De Flyer 8 sundeck overtreft de standaard voor dagjesboten door een combinatie van comfort, royale ruimte en vaarplezier. Het sterk geoptimaliseerde ontwerp maakt het de ideale boot voor een weekendje weg. Onder het grote zonnedek bevindt zich een ruime scheepshut met dubbele slaapplek die omgebouwd kan worden tot salon.

Flyer 8 Spacedeck

De verrassend ruime Flyer 8 Spacedeck is een waar genot om mee te varen en aan boord te vertoeven. Gecertificeerd om 10 passagiers te vervoeren is deze veelzijdige motorboot geschikt voor diverse dagprogramma’s, zoals zwemmen, picknicken aan boord, watersporten en visreizen.

Flyer 7 Sundeck

De Flyer 7 Sundeck is extreem wendbaar, reageert snel en staat garant voor een soepele rit. De console heeft een omhullende voorruit en handrails die het verplaatsen op de gangboorden een stuk veiliger maken.

Flyer 7 Spacedeck

Wakeboarden, surfen, vissen, zwemmen of luieren in de zon? Met een opvallend stoer uiterlijk, veelzijdige karakter en eenvoud is de Flyer 7 Spacedeck de ideale motorboot voor uw vrijetijdsactiviteiten.

Flyer 6 Sundeck

De perfecte kleine motorboot voor korte uitstapjes op zee. De flyer 6 Sundeck is eenvoudig vervoerbaar op uw trailer. Met intelligent ontworpen ruimtes biedt de Flyer 6 ruimte aan zes personen die maximaal kunnen genieten van een ritje in deze buitenboordmotor-aangedreven boot.

Flyer 6 Spacedeck

Veelzijdig en sportief. De kleinste van de Flyer-serie is de ideale dagjesboot voor iedereen die houdt van eenvoudig, betaalbaar en eersteklas varen met meerdere programma’s. De flyer 6 Spacedeck is eenvoudig vervoerbaar op uw trailer.

testimonials

Wat onze
klanten zeggen

Na meer dan 10 jaar cliënt, nog steeds top service. CE-attest nodig. 24u later in de mail.

Danny

Recent hebben wij via Serry een gebruikte boot gekocht. Het gehele traject van bezichtiging, proefvaart, onderhandeling, keuring en uiteindelijk de aflevering is super prettig verlopen. Wat mij betreft zeker een aanrader.

Huug

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar klant en kocht en verkocht ik bij Serry diverse schepen . Ik heb van hen topservice tot in verre (buitenlandse) havens mogen ervaren. Als serieuze klant heb ik van begin af aan bij Serry een luisterend oor gevonden en ook in het oplossen van technische problemen wordt voor mij nog steeds op een professionele wijze meegedacht. Een vriendelijk team !

s.g.

Translate »