Skip to content Skip to footer

FLYER 8 SUNDECK

De Flyer 8 Sundeck overtreft de standaardwaarden voor snelle motorboten door maximaal comfort te combineren met een royale leefruimte. Het vernieuwde en verbeterde ontwerp maakt dit de ideale motorboot voor een weekendjes weg of zelfs langer verblijf aan boord. Het interieur van deze compacte boot is uitgerust met een salon die omgebouwd kan worden tot een dubbele slaapplek. 

Kenmerken Flyer 8 Sundeck 

  • Buitenboordmotor naar keuze tot maximaal 350 PK
  • Ruimte voor 10 personen
  • Douche en toilet 
  • Keuken met 42-L koelkast 
  • Trailerbaar 
  • Innovatieve Airstep® 2 romp 
  • Garmin Electronics 

Exterieur Flyer 8 Sundeck 

De stijl van de Flyer 8 Sundeck is innovatief met een moderne en krachtige uitstraling. Met uitstekende eigenschappen is varen met deze motorboot puur plezier.  De Flyer 8 is modulair van karakter, waardoor u eenvoudig de achterbank inklapt, hierdoor onstaat er nog meer ruimte in de kuip. Over de gehele boot verspreid vindt u diverse ergonomische opbergruimtes. De 2 gangboorden aan bakboord en stuurboord zorgen ervoor dat u zich eenvoudig en veilig verplaatst aan dek van de Flyer 8 Sundeck. De keuze van de buitenboordmotor is vrij en geheel aan te passen aan uw wensen. 

Air Step® 2 technologie 

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 7 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op volle snelheid biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Style & design/Beneteau Powerboats
Length: 8,17 m
Beam: 2,53 m
Draught: 0,50 m
Air Draught : 1,77
Displacement: 1.934 exclusief Motor
CE Category: C 10
Berths: 2
Engine: Max. 350PK
Fuel Tank: 340 liter
Fresh water: 80 liter (option)
Waste Tank: 88 liter (option)

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »