Skip to content Skip to footer
Maritiem vakmanschap
Een BRIG rubberen motorboot is namelijk niet zomaar een boot, maar ontwikkeld door een ex-militaire luchtvaart engineers. Gebouwd met militaire precisie zijn BRIG rubberboten ook geschikt voor het serieuze werk. BRIG rubberboten zijn continu in ontwikkeling en de laatste snufjes op het gebied van hydro -en aerodynamica worden telkens aan nieuwe modellen toegevoegd. Inmiddels is BRIG uitgegroeid tot een van de grootste Europese rubberboot-producenten.

Brig

Met de aanschaf van een BRIG rubberboot bent u verzekerd van hoge kwaliteit en volop vaarplezier. Met ’s werelds meest geavanceerde rubberboten blijft u, ook in onstuimige wateren, altijd op koers. BRIG is al meer dan 25 jaar koploper op het gebied van betaalbare RIB’s.

Brig Navigator

Op zoek naar actie en sensatie op het water? Dan zijn de BRIG Navigator-boten precies wat u zoekt. De iconische Navigator-serie valt op met een brede straal, vierkante boeg en extra brede buizen. Zo geniet u van maximale stabiliteit tijdens het verkennen van de kustlijn. Ook op volle snelheid.

Eagle

De absolute topper uit de rubberbootklasse. De BRIG Eagle-rubberboten zijn de perfecte keuze als u op zoek bent naar luxe en comfort. BRIG Eagle biedt geweldige prestaties in combinatie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
testimonials

Wat onze
klanten zeggen

Na meer dan 10 jaar cliënt, nog steeds top service. CE-attest nodig. 24u later in de mail.

Danny

Recent hebben wij via Serry een gebruikte boot gekocht. Het gehele traject van bezichtiging, proefvaart, onderhandeling, keuring en uiteindelijk de aflevering is super prettig verlopen. Wat mij betreft zeker een aanrader.

Huug

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar klant en kocht en verkocht ik bij Serry diverse schepen . Ik heb van hen topservice tot in verre (buitenlandse) havens mogen ervaren. Als serieuze klant heb ik van begin af aan bij Serry een luisterend oor gevonden en ook in het oplossen van technische problemen wordt voor mij nog steeds op een professionele wijze meegedacht. Een vriendelijk team !

s.g.

Translate »