Skip to content Skip to footer

FLYER 8 SPACEDECK

De Flyer 8 Spacedeck is een functionele, veelzijdige motorboot bedoeld voor iedereen met een passie voor varen. Geschikt voor gezelschappen tot 10 personen biedt deze krachtige motorboot genoeg ruimte voor watersporten, loungen, zonnebaden of voor heerlijke vaartochten. 

Kenmerken Flyer 8 Spacedeck 

  • Buitenboordmotor naar keuze tot maximaal 350 PK
  • Aparte ruimte met toilet 
  • Trailerbaar 
  • Airstep® 2 romp 
  • Garmin Electronics 

Exterieur Flyer 8 Spacedeck 

De stijl van de Flyer 8 Spacedeck is innovatief met een moderne en krachtige uitstraling. Met uitstekende eigenschappen is varen met deze motorboot puur plezier.  De Flyer 8 is modulair van karakter, waardoor u eenvoudig de achterbank inklapt, hierdoor onstaat er nog meer ruimte in de kuip. Het houtwerk en de bekleding van  zijn verkrijgbaar in 2 kleurcombinatie. De algehele afwerking is van hoge kwaliteit waarbij aandacht is besteed aan elk detail. Optioneel kunt u ervoor kiezen bovenop de cockpit een T-top laten plaatsen. Deze snelle motorboot is trailerbaar en de keuze van de buitenboordmotor is vrij en geheel aan te passen aan uw wensen. 

Air Step® 2 technologie 

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 7 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op volle snelheid biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

 

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Style & design/Beneteau Powerboats
Length: 8,17 m
Beam: 2,5 m
Draught: 0.50 – 0.90 m
Air Draught : 1.91 m
Displacement: 2.156  kg
CE Category: C10/ D10
Berths:  
Engine: 350
Fuel Tank: 340 L
Fresh water: 80 L
Waste Tank: 88 L 

 

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »