Skip to content Skip to footer

FLYER 10

De Flyer 10 is het vlaggenschip van de mooie sportieve Beneteau Flyer lijn. Een prachtige boot met heel veel leefruimte welke er voor zorgdraagt dat ook een langer verblijf aan boord puur genieten wordt.

Kenmerken Flyer 10 

  • Maximaal 2 x 350 PK buitenboordmotoren 
  • Binnen enkele seconden op 40 knopen 
  • 4 slaapplekken 
  • Ruimte voor 11 personen 
  • Toilet en douche 
  • Buitenkeuken met koelkast, spoelbak en werkruimte 
  • Airstep® 2 technologie 
  • Garmin Electronics 

Exterieur Flyer 10 

De Flyer 10 wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen die worden geaccentueerd door een brede voorruit uitlopend naar de zijkanten. Bij de stuurstand is genoeg ruimte voor 4 personen. Naast 2 stoelen achter de console bevindt zich aan bakboordzijde nog een extra dubbele stoel De achterbank kan binnen een handomdraai omgebouwd worden tot een ruim zonnebed met uitzicht op de achterzijde met zwemplatform. Optioneel kan een T-top of bimini worden geïnstalleerd. 

Slim walkaround-concept 

Dankzij het slimme ‘walkaround-concept’ biedt de Flyer 10 eenvoudig toegang tot het ruime voordek met zonnebed voor 3 personen en kunt u zich veilig verplaatsen over de boot.

Buitenkeuken achterdek 

De keuken achter de stuurstand is volledig ingericht. Er is een koelkast, spoelbak, 2-pits gasstel, een werkblad en zelfs een oven aanwezig. 

Interieur Flyer 10 

De Flyer 10 biedt extreem veel leefruimte. Met twee dubbele slaapplaatsen, verdeeld over 2 hutten kunt u met 4 personen comfortabel overnachten op de Flyer 10. De Flyer 10 is zelfs uitgerust met een aparte doucheruimte. Over lichtinval hoeft u zich geen zorgen te maken. Het interieur van de boot wordt dankzij de 2 lange ramen in de romp voorzien van veel daglicht. 

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Style & Design
Length: 9.98 m
Beam: 3.32 m
Draught: 0.80 – 1.30m
Air Draught : standard: 2.26 m / with T TOP: 2.95 m
Displacement: 5.688 kg
CE Category: B8/C11
Berths: 4
Engine: 2X350 CV
Fuel Tank: 2×400 L
Fresh water: 160 L
Waste Tank: 88 L

 

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »