Skip to content Skip to footer

FLYER 9 SUNDECK

Met deze geheel nieuw ontworpen Flyer 9 Sundeck genieten u en uw gasten van nog meer ruimte en comfort aan boord. Dankzij het slimme ontwerp heeft de sundeck-uitvoering extra grote binnenruimte aan de voorzijde.

Kenmerken Flyer 9 Sundeck 

  • Maximaal 2x 250 PK buitenboordmotoren 
  • 2 dubbele bedden; 4 slaapplekken 
  • Toilet en douche 
  • Airstep® technologie 
  • Garmin Electronics 

Exterieur Flyer 9 Sundeck 

De Sundeck-uitvoering heeft een sportief ontwerp en een zeer groot voordek. Dit geheel vernieuwde Flyer ontwerp is tot in de details afgewerkt. Op het voordek bevinden zich 3 ruime ligplaatsen om heerlijk te relaxen. Dankzij het slimme ‘walkaround-concept’ biedt de Flyer 9 Sundeck eenvoudig toegang tot dit ruime voordek en kunt u zich veilig verplaatsen over de boot. Een van de belangrijkste kenmerken van de Flyer 9 Sundeck is dat een deel van de bakboordzijde uitgeklapt kan worden, zodat een zwemplatform ontstaat met een prachtige toegang tot het water. De Sundeck-uitvoering heeft aan alles gedacht. Zo vindt u op naast de zeer ruime kuip een compleet geïntegreerde buitenkeuken. De keuze van de buitenboordmotor is vrij en geheel aan te passen aan uw wensen.   

Interieur Flyer 9 

De binnenruimte van de Flyer 9 Sundeck heeft een volledig uitgeruste hut met 2 dubbele slaapplekken. De boot is daarnaast uitgerust met een natte cel, aparte douche en toilet. De Sundeck-uitvoering is ook voorzien van een goed uitgeruste keuken met spoelbak, koelkast en (optioneel) een magnetron. Met patrijspoorten die open kunnen wordt het interieur van de motorboot goed geventileerd en verlicht. 

Air Step® 2 technologie 

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 7 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op volle snelheid biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Style & Design
Length: 9.10 m
Beam: 2.97 m
Draught: 0.50 – 0.90m
Air Draught : Without T-Top: 2.12 m / With T-Top: 2.68 m
Displacement: 3.350 kg
CE Category: B6/C10
Berths: 4
Engine: 500 CV
Fuel Tank: 400 L
Fresh water: 100 L
Waste Tank: 88 L

 

Wilt u meer weten over de prijs?

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »