Skip to content Skip to footer

FLYER 6 SUNDECK

De Flyer 6 Sundeck is de ideale motorboot voor veel plezier op het water. Eenvoudig trailerbaar en een slim ontwerp. Zo biedt deze boot ruimte aan 6 personen. De Flyer 6 is de kleinste motorboot uit de Flyer-serie; de ideale boot voor iedereen die houdt van comfortabel varen.

Kenmerken Flyer 6 Sundeck 

  • Vrije keuze voor buitenboordmotor maximaal 140 pk
  • Trailerbaar 
  • Slaapplek in voorgedeelte
  • Ruime kuip
  • Innovatieve Airstep® 2 romp 
  • Garmin Electronics 

Exterieur Flyer 6 Sundeck 

De Flyer 6 Sundeck is opvallend sportief en goed vormgegeven. Net als de grotere modellen binnen deze lijn is de Sundeck verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. De standaarduitvoering met RVS preekstoel of de Elegance uitvoering met zwarte preekstoel. De stuurstand heeft een voorruit en veilige handrails die het lopen op de  gangboorden een stuk veiliger maakt. Met haar goede zeewaardigheid is varen met deze krachtige motorboot een waar genot. De Flyer 6 Sundeck is de ideale motorboot voor mensen die heerlijk willen zonnebaden, Waterskiën of wakeboarden of die gewoon heerlijk rustig willen varen.

Air Step® 2 technologie 

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 7 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op volle snelheid biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Style & Design
Length: 5.96 m
Beam: 2.23 m
Draught: 0.40 m
Air Draught : 1.65 m
Displacement: 1.251 kg
CE Category: C6 / D6
Berths: N.v.t. 
Engine: 140 PK 
Fuel Tank: 100 L
Fresh water: 50 L
Waste Tank:  N.v.t. 

 

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »