Skip to content Skip to footer

FLYER 7 SUNDECK

Wakeboarden, surfen, vissen, zwemmen of gewoonweg relaxen in de zon? Met haar opvallende uiterlijk en mooie strakke lijnen biedt de Flyer 7 Sundeck uitgebreide mogelijkheden voor uw vrijetijdsactiviteiten. De sublieme vaareigenschappen garanderen een geweldige ervaring op het water. 

Kenmerken Flyer 7 Sundeck 

  • Buitenboordmotor naar keuze 
  • Trailerbaar 
  • Rondzit welke om te bouwen is naar een tweepersoonsbed 
  • Innovatie Air Step® 2 romp 
  • Garmin Electronics 

Exterieur Flyer 7 Sundeck 

De Flyer 7 Sundeck is opvallend sportief en subliem vormgegeven. De Sundeck is net als de Spacedeck verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. De standaarduitvoering met RVS preekstoelen of de Elegance uitvoering met zwarte preekstoelen. De stuurstand heeft een voorruit en veilige handrails die het lopen op de  gangboorden een stuk veiliger maakt. Met haar goede zeewaardigheid is varen met deze krachtige motorboot een waar genot. Aan boord van de Flyer 7 bevindt zich een ruime plek om te zonnebaden geschikt voor meerdere personen. In de kuip kunnen zelfs extra ligplekken worden gecreëerd door de rugleuning van de dubbele kuipbank neer te klappen. De keuze van de buitenboordmotor is vrij en geheel aan te passen aan uw wensen. Aan beide zijkanten van de motor is ruimte voldoende om weer aan boord te klimmen na een verfrissende duik. 

Interieur motorboot 

De Flyer 7 Sundeck uitvoering is perfect voor heerlijke tochten. De boot beschikt over een hut met tweepersoonsbed, genoeg opbergruimte, een toilet eventueel (met optionele koelkast). 

Air Step® 2 technologie 

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 7 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op volle snelheid biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

 

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Style & Design
Length: 7.20 m
Beam: 2.45 m
Draught: 0.40 m 
Air Draught : 1.80 m
Displacement: 1.473 kg
CE Category: C8 / D9
Berths:  2
Engine: 200 PK (maximaal)
Fuel Tank: 170 L
Fresh water: 50 L
Waste Tank: Niet mogelijk

 

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »