Skip to content Skip to footer

FLYER 9 SPACEDECK

De Flyer 9 Spacedeck is een functionele, veelzijdige motorboot bedoeld voor iedereen met een passie voor varen. Geschikt voor grote gezelschappen biedt deze krachtige motorboot genoeg ruimte voor watersporten, loungen, zonnebaden of voor heerlijke vaartochten. Een van de belangrijkste vernieuwingen van de Flyer 9 is de zijkant van de kuip aan bakboordzijde geopend kan worden. Zo geniet u van een geweldig zwemplatform wat direct ruime toegang tot het water geeft.

Kenmerken Flyer 9 

  • 2x 250 PK-motoren 
  • Binnen enkele seconden op 40 knopen 
  • Dubbel bed 
  • Toilet en douche 
  • Airstep® 2 romp 
  • Garmin Electronics 

Exterieur Flyer 9 Spacedeck 

Met een groot ‘spacedeck’ en een zwemplatform aan de zijkant, is de Flyer 9 Spacedeck ideaal voor alle activiteiten op het water. Op het voordek van het schip vindt u 2 zitbanken die omgebouwd kunnen worden tot een ruime ligplaats om te zonnebaden. Optioneel kunt u ervoor kiezen bovenop de cockpit een visstation met hengelhouders te plaatsen. Zo heeft u tijdens het vissen een prachtig 360 graden uitzicht over de zee. De keuze van de buitenboordmotor is vrij en geheel aan te passen aan uw wensen.   

Interieur Flyer 9 

Ondanks de ‘open voorzijde’ van het schip biedt de binnenruimte van de Flyer 9  verrassend veel ruimte met 2 slaapplaatsen en een toilet.  Dankzij pastrijspoorten die open kunnen bent u verzekerd van genoeg licht en een goede ventilatie. 

Air Step® 2 technologie 

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 7 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op volle snelheid biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Style & Design
Length: 9.10 m
Beam: 2.97 m
Draught: 0.50 – 0.90m
Air Draught : Without T-Top: 2.17 m / With T-Top: 2.82 m
Displacement: 2.500 kg
CE Category: B6/C10
Berths: 2
Engine: 500 CV
Fuel Tank: 400 L
Fresh water: 100 L
Waste Tank: 88 L

 

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »