Skip to content Skip to footer
antares11fly-exterieur3-slider-1440x786

Beneteau Antares

De Beneteau Antares-lijn is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een complete familiecruiser. Alle motorjachten uit deze prachtige lijn zijn uitgevoerd met klassieke stuurhut en krachtige Suzuki-buitenboordmotoren. Naast geweldige prestaties staan de verschillende Antares-modellen bekend vanwege het gezellige interieur en ruime uitrustingsniveau. Kortom, alle ingrediënten voor de perfecte familie cruise. Bekijk de verschillende Antares-modellen en ontdek wat elk van deze familie cruisers uniek maakt.

Antares 11 Fly

Met een lengte van ruim 11 meter is de Antares Fly 11 het vlaggenschip van de Antares-lijn. De stijlvolle en eigentijdse familie cruiser richt zich op ruimte, comfort en veiligheid. Uitgerust met een zeer ruime flybridge die een panoramisch uitzicht biedt op zee.

Antares 11

Met een lengte van ruim 11 meter is de Antares Fly 11 het vlaggenschip van de Antares-lijn. De stijlvolle en eigentijdse familie cruiser richt zich op ruimte, comfort en veiligheid.

Antares 9

De Antares 9 is de ultieme weekend cruiser. Modern en stijlvol, maar met behoud van de traditionele elegantie van de Antares-familie. Deze familie cruiser heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagd tripje op zee.

Antares 8

Vernieuwd en veelzijdiger dan ooit. De Antares 8 biedt een reeks nieuwe recreatieve functionaliteiten, zodat uw gezelschap optimaal geniet van maximaal comfort en varen in stijl. Een uiterst veelzijdige boot, perfect om te relaxen met vrienden of een paar dagen te cruisen.

Antares 7

De Antares 7 is een klassieker met diepe wortels uit deze prachtige lijn familie cruisers. Al decennia lang een begrip als het om cruisen gaat. Deze betrouwbare boot is ontworpen om maximaal te genieten van een korte cruise. Dankzij het compacte formaat eenvoudig trailerbaar.

Antares 6

De kleinste uit de serie die qua veelzijdigheid zeker niet onderdoet voor de grotere broers. De Antares 6 is uitgerust met een kleine stuurhut die maximaal presteert. De ideale boot voor excursies, visreizen en korte uitjes. Dankzij het compacte formaat eenvoudig trailerbaar.

 

testimonials

Wat onze
klanten zeggen

Na meer dan 10 jaar cliënt, nog steeds top service. CE-attest nodig. 24u later in de mail.

Danny

Recent hebben wij via Serry een gebruikte boot gekocht. Het gehele traject van bezichtiging, proefvaart, onderhandeling, keuring en uiteindelijk de aflevering is super prettig verlopen. Wat mij betreft zeker een aanrader.

Huug

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar klant en kocht en verkocht ik bij Serry diverse schepen . Ik heb van hen topservice tot in verre (buitenlandse) havens mogen ervaren. Als serieuze klant heb ik van begin af aan bij Serry een luisterend oor gevonden en ook in het oplossen van technische problemen wordt voor mij nog steeds op een professionele wijze meegedacht. Een vriendelijk team !

s.g.

Translate »