Skip to content Skip to footer

Antares 8

De nieuwe Beneteau Antares 8 – opvolger van de succesvolle Antares 7.8 – is innovatiever en veelzijdiger dan ooit. De cabine cruiser beschikt over een reeks vernieuwingen zodat u en uw gasten maximaal genieten van een comfortabele vaartocht. Een uiterst veelzijdige boot om heerlijk te varen met vrienden of langere mee weg te blijven.

Eigenschappen Antares 8 

  • Leverbaar in Cruise- of Fishing uitvoering 
  • Ingebouwde kitchenette met koelkast, kookgedeelte en spoelbak 
  • Achterdek uitgerust met salontafel/ zonnedek 
  • Console met ruimte voor elektronische navigatie 
  • Buitenboordmotor naar keuze
  • Air Step® 2 technologie 
  • Garmin Electronics 

Exterieur Antares 8 

Met zijn mooie lijn en een sportieve uitstraling is de Antares 8 de ideale boot voor weekendtrips. Het innovatieve ontwerp combineert stijl en elegantie met een strak, gestroomlijnd profiel welke de boot een sportieve uitstraling geeft. De Antares 8 is leverbaar in 2 verschillende varianten, De ‘cruise-versie’ en de ‘fishing-versie’. De cruise-versie kenmerkt zich door een strakke en eigentijdse uitstraling, terwijl de fishing-uitvoering zich volledig focus op sportiviteit. Beide versies worden standaard uitgevoerd met een cabine die afsluitbaar is middels dubbele schuifdeuren. Er is een prachtige salon aanwezig met kitchenette. De salontafel is inklapbaar en de bijbehorende zitbanken bouwt u eenvoudig om tot een 2 persoonsbed.   

Ontwerp interieur  

De Antares 8 heeft alles wat u nodig heeft om comfortabel te varen. Een ruime keuken met koelkast, kook gedeelte, spoelbak en optioneel is er zelfs een airconditioning. Binnenin de boot vinden we twee dubbele slaapplaatsen; één in de voorhut en één in de salon. Een extra slaapplek kan onder de salon worden gecreëerd, zo kunt u met een gezelschap van 5 personen overnachten op deze weekend cruiser. In de cabine bevindt zich een ruime tweepersoonshut met ensuite een douche en toilet. De Anares 8 is een van de weinige boten van deze grootte die een tweepersoonshut biedt met een douche en toilet. 

Air Step® 2 technologie 

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 8 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op volle snelheid biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

Krachtige aandrijving 

De innovatieve romp van de Antares 8 staat garant voor veiligheid en uitstekende zeewaardigheid. Een cabine cruiser die een geweldige vaarsensatie biedt. Deze compacte motorboot is ingericht met een tot zonnebed om te bouwen kuipbank en zwemtrap. Met de buitenboordmotor is de Antares 8 bijzonder wendbaar en was het in- en uitvaren van havens nooit eenvoudiger. 

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Beneteau Powerboats/Sarrazin Design
Length: 8.06 m
Beam: 2.80 m
Draught: 0.80 m
Air Draught : 2.33 m
Displacement: 2 125 Kg
CE Category: C9/D9
Berths: 2/4
Engine: Max. 250 Hp
Fuel Tank: 340 liter
Fresh water: 100 liter
Waste Tank: Optie 64 liter

 

Wilt u meer weten over de prijs?

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »