Skip to content Skip to footer

Antares 7

De Beneteau Antares 7 is een comfortabele cruiser in optima forma. Een veilig cabine cruiser die zich kenmerkt door comfort. Dankzij het compacte formaat – lengte 7.5m, maximale breedte 2.53m – is de boot eenvoudig trailerbaar. De Antares 7 is dan ook zeer geschikt als dagboot of om mee te nemen naar uw vakantieadres. 

Eigenschappen Antares 7 

  • Buitenboordmotor naar keuze
  • Ingebouwde, complete kitchenette 
  • Trailerbaar 
  • Cockpit om te bouwen naar zonnedek 
  • Stuurconsole met ruimte voor elektronische navigatie. 
  • Innovatieve Air Step® 2 romp 
  • Garmin Electronics 

Exterieur Antares 7 

De innovatieve romp van de Antares 7 staat garant voor veiligheid en uitstekende zeewaardigheid. Een cabine cruiser die een geweldige vaarsensatie biedt. Deze compacte motorboot is ingericht met een tot zonnebed om te bouwen kuipbank en zwemtrap. Met de buitenboordmotor is de Antares 7 bijzonder wendbaar en was het in- en uitvaren van havens nooit eenvoudiger. 

Interieur Antares 7 

De stuurstand is omgeven door ramen waardoor u geniet van een 360 graden uitzicht op zee. Door het glazen schuifdak baadt het interieur in extra daglicht, wat het ruimtelijk gevoel nog extra vergroot. Verder is het interieur van de Antares 7 afgewerkt met walnotenhouten tinten die bijdragen aan het tijdloze en tegelijkertijd moderne interieur. Dankzij de modulaire zitbank creëert u eenvoudig een extra tweepersoons bed, zodat u met 4 personen kunt overnachten aan boord van de Antares 7. De achterbank van de cockpit is uitklapbaar en ontvouwt zich tot een ruime plek voor zonnebaden. De Antares 7 heeft verrassend veel standaarduitrusting aan boord. Veel opbergruimte en een praktisch ingerichte keuken met koelkast, kookgedeelte en spoelbak. Optioneel verkrijgbaar een elektrisch ankerlier.

Air Step® 2 technologie 

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 7 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op volle snelheid biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

Korte pleziertochtjes 

De Antares 7 is een zeer wendbare cabine cruiser met veel slimme details. Kortom, een combinatie van vaarplezier en comfort voor lange of kortere tochten.

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Benteau POWERBOATS
Length: 7.48 m
Beam: 2.53 m
Draught: 0.80 m
Air Draught : 2.30 m
Displacement: 1.651 kg
CE Category: C8/D8
Berths: 2/4
Engine: Max. 175 Hp
Fuel Tank: 170 L
Fresh water: 50 L
Waste Tank: Optie 64 Liter

 

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »