Skip to content Skip to footer

Antares 6

De Beneteau Anteres 6 is een bijzonder veelzijdige cabine cruiser die vanwege de afmetingen ook prima op een trailer vervoerd kan worden. Het profiel van de Antares-lijn is zowel tijdloos als modern en heeft alle eigenschappen van een serie die al ruim 40 jaar succesvol is. De ideale cabine cruiser voor excursies, vistripjes en andere uitjes.

Eigenschappen Antares 6

  • Buitenboormotor naar keuze
  • Eenvoudig trailerbaar
  • Ingebouwde Kitchenette met koelkast
  • Cockpit om te bouwen naar zonnedek
  • Console met ruimte voor elektronische navigatie
  • innovatie Air Step® 2 technologie
  • Garmin Electronics

Exterieur Antares 6

Uitgerust met de nieuwste generatie Air Step romp staat deze stabiele cruisser garant voor vaarplezier. Met bijvoorbeeld een 115-pk buitenboormotor is de Antares 6 bijzonder wendbaar en was het in- en uitvaren van havens nooit zo eenvoudig.

Ontwerp interieur

De Antares 6 heeft ruimte en comfort opnieuw uitgevonden. Met een lengte van nog geen 5.70 meter biedt de boot toch ruimte aan 6 personen. Een geweldig prestatie. Dankzij de grote raampartijen baadt het stuurhuis in het daglicht. De inklapbare bestuurderstoel, de multifunctionele salon en een slaapgedeelte versterken allemaal het gevoel van ruimte en comfort aan boord. De Antares 6 is praktisch en slim; met de  verschuifbare zitbank buiten kunt u de motor kantelen zonder in te leveren aan zitruimte. Tegenover de salontafel is een praktische kitchenette geïnstalleerd met wasbak, koelkast en opbergmogelijkheden.

Air Step® 2 technologie

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 6 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op volle snelheid biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Beneteau Powerboats
Length: 5.62 m
Beam: 2.40 m
Draught: 0.60 m
Air Draught : 2.21 m
Displacement: 1320 kg
CE Category: C6-D6
Berths: 2/4
Engine: Max 115 Hp
Fuel Tank: 100 L
Fresh water: 50 L
Waste Tank:  Optie
 

Wilt u meer weten over de prijs?

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »