Skip to content Skip to footer

Antares 11 Coupe

Met een totale lengte van 11 meter is deze geheel nieuw ontworpen Antares 11 het nieuwe vlaggenschip van de Antares-vloot. Veilig, ideaal voor mooie tochten en bijzonder zeewaardig. Het eigentijdse design van deze cruiser legt de focus op comfort, ruimtelijk gevoel, maar ook op veiligheid en innovatie. 

Kenmerken Antares 11 Coupe

  • Ruim 11 meter lang 
  • Volledig ingerichte keuken 
  • Grote hut met vrijstaand bed, douche en toilet 
  • Tweede hut met 3 bedden (1 dubbel, 1 enkel bed) 
  • Keuze uit schuifdak of hard top met zonnepanelen 
  • Vrij keus in motoren – Benzine – Diesel – Elektrisch
  • Garmin electronics 

Exterieur Antares 11 

Het resultaat van de samenwerking tussen Beneteau en Sarrazin Design liegt er niet om; een prachtige moderne uitstraling, benadrukt door de grote raampartijen in de salon die zorgen voor optimale lichtinval aan boord. Op het achterdek bevindt zich een comfortabel L-vormige loungebank die omgebouwd kan worden naar een plek om heerlijk te zonnebaden. Genieten van de zon kan trouwens ook op het voordek, met verstelbare rugsteun en cover. In de kuip van deze familiecruiser kan een deel van de stuurboordzijde uitgeklapt worden, zodat een zwemplatform ontstaat met een prachtige toegang tot het water.

Ontwerp interieur 

Licht en vaarcomfort zijn 2 belangrijke kenmerken van deze cruiser. De dubbele hut met en-suite badkamer, inclusief douche en toilet, zijn unieke voor dit type cruiser. De eigenaarshut is uitgerust met een groot vrijstaand tweepersoonsbed. De tweede hut is uitgerust met een dubbele slaapplek met in de lengte een extra 1-persoonsbed. Met een driedelige schuifdeur, een zijdeur en dak dat geopend kan worden, is het stuurhuis voorzien van heel veel daglicht. Naast de stuurstand bevindt zich een grote salon met zitplaatsen voor 4 personen tegenover elkaar (2×2). Deze salon is om te bouwen tot een 2-persoonsbed, waardoor er in totaal 7 slaapplekken mogelijk zijn. De Antares 11 heeft een vernuftig design wat u ook terugvindt in de zijdeur die zich naast de stuurstand bevindt. Hierdoor heeft u alle mogelijkheden om eenvoudig aan te leggen.

Air Step® 2 technologie 

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 11 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op volle snelheid biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

 

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: SARRAZIN DESIGN
Length: 11.08 m
Beam: 3.40 m
Draught: 0.79 m
Air Draught : standard: 2.71 m / with options: 3.28 m
Displacement: 5.132 kg
CE Category: B8/C11
Berths: 4-6
Engine: 2 x 300 CV max
Fuel Tank: 2 x 400 L
Fresh water: 200 L
Waste Tank: 88 L

 

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »