Skip to content Skip to footer

Antares 9

De nieuw ontworpen Antares 9 is de ultieme weekend cruiser. Met veel gevoel voor detail en comfort nodigt de Antares 9 u uit om nog meer tijd door te brengen om in een comfortabele omgeving te gaan genieten. Deze complete cabine cruiser heeft alles in zich om van een elke vaartocht een geweldige ervaring te maken.  

Kenmerken 

  • Buitenboordmotor naar keuze
  • 2 hutten
  • Air Step® 2 technologie 
  • Compleet ingerichte keuken 
  • Badkamer met douche en toilet 
  • Garmin Electronics 

Exterieur Antares 9 

Met de beproefde Airstep® 2-romp snijdt de Antares 9 zachtjes door de golven. Zo geniet u van een comfortabele vaartocht. Op het achterdek staat een U-vormige bank die u eenvoudig ombouwt tot een geweldig zonnedek. Een heerlijke manier om maximaal te ontspannen. 

Ontwerp interieur 

De Antares 9 beschikt over 2 aparte hutten, een keuken en een slim ingerichte doucheruimte. Met doorlopende ramen heeft het stuurhuis een panoramisch uitzicht met veel lichtinval wat bijdraagt aan het ruimtelijke gevoel. Met een schuifdeur uit 3 delen, een zijdeur en dak dat optioneel geopend kan worden, is het stuurhuis voorzien van veel daglicht. Naast het stuurhuis bevindt zich een grote salon met zitplaatsen voor 4 personen tegenover elkaar (2×2). Deze salon is om te bouwen tot een 2-persoonsbed. 

Air Step® 2 technologie 

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 9 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op volle snelheid biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Beneteau Powerboats
Length: 9.12 m
Beam: 2.95 m
Draught: 0.90 m
Air Draught : 2.75 m
Displacement: 3 695 kg
CE Category: B6 – C10
Berths: 4
Engine: Max. 2 x 200 Hp
Fuel Tank: 2 x 200 liter
Fresh water: 160 liter
Waste Tank: 64 liter

 

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »