Skip to content Skip to footer
ST41_Nav_NCZ0788_A4.jpg-1832px

Swift Trawler

De Beneteau Swift Trawer-serie biedt 4 nieuwe modellen die het Trawler-concept opnieuw definieert. Zeer zeewaardig, extreem veilig en comfortabel. Alle vier de Beneteau Swift Trawlers zijn ontworpen om u optimaal te laten genieten tijdens korte of lange reizen. Bekijk de verschillende Swift Trawler-modellen en ontdek wat elk van deze trawlers zo uniek maakt.

Beneteau Swift Trawler 35

De geweldige layout en het formaat van de Swift Trawler 35 maken deze boot ideaal voor mooie reizen. Met de nieuwe SEANAPPS mobiele app aan boord en de ingebouwde smartbox kunt u de toestand van uw boot nauwlettend volgen, onderhoudswerkzaamheden plannen en 24/7 toegang krijgen tot het geïntegreerde onderhoudslogboek.

Beneteau Swift Trawler 41 Sedan

De Swift Trawler 41 kenmerkt zich door royale leefruimte en zijn comfortabele en praktische ingerichting. Deze trawler van ruim 12 meter lang biedt ruimte aan 7 passagiers. Beide Swift trawler 41-modellen zijn uitgerust met de slimme SEANAPPS mobiele app.

Beneteau Swift Trawler 41 Fly

De Swift Trawler 41 Fly-uitvoering biedt alle mogelijkheden van de Sedan-uitvoering én meer. Een prachtige flybridge met extra stuurstand en lounge ruimte zorgt voor nog meer mogelijkheden en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op zee.

Beneteau Swift Trawler 48

Het vlaggenschip uit de Swift Trawler-serie. Dit bijna 15 meter lange motorjacht met enorme Flybridge is een boot uit de middenklasse en heeft een opvallend stijlvol profiel met RVS in combinatie met teakhouten. Uiteraard is de Swift Trawler 48 ook uitgerust met SEANAPPS, zodat u zich nog meer kunt focussen op genieten aan boord.

testimonials

Wat onze
klanten zeggen

Na meer dan 10 jaar cliënt, nog steeds top service. CE-attest nodig. 24u later in de mail.

Danny

Recent hebben wij via Serry een gebruikte boot gekocht. Het gehele traject van bezichtiging, proefvaart, onderhandeling, keuring en uiteindelijk de aflevering is super prettig verlopen. Wat mij betreft zeker een aanrader.

Huug

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar klant en kocht en verkocht ik bij Serry diverse schepen . Ik heb van hen topservice tot in verre (buitenlandse) havens mogen ervaren. Als serieuze klant heb ik van begin af aan bij Serry een luisterend oor gevonden en ook in het oplossen van technische problemen wordt voor mij nog steeds op een professionele wijze meegedacht. Een vriendelijk team !

s.g.

Translate »