Skip to content Skip to footer

Swift Trawler 35

De Beneteau Swift Trawler 35 is een veilig, comfortabel en ingenieus ontworpen motorjacht.  Geschikt voor open zee en kustwateren. In 2017 geïntroduceerd door Beneteau als opvolger van de succesvolle Swift Trawler 34. Het vernieuwde model biedt alle geweldige eigenschappen van z’n voorganger, en meer! Zo is er nog meer aandacht besteed aan ontwerp, performance en comfort aan boord.  

Exterieur Swift Trawler 35 

In vergelijking met de succesvolle voorganger vallen een aantal verbeteringen op. Zo is er meer leefruimte aan boord gecreëerd, zowel binnen als in de kuip. Opvallende vernieuwingen aan het ontwerp van het motorjacht zijn de openslaande deuren, maar ook de extra zitplaatsen op de Flybridge. Er blijft gelukkig genoeg ruimte over om heerlijk achterop de Flybridge te zonnebaden. De Flybridge kan beschermd worden door een Bimini of soft top cover. 

Interieur  

Ook het interieur heeft een opfrisbeurt gekregen. Met het nieuwe Alpi New Teak krijgt het interieur een elegante, klassieke uitstraling. De lichte uitstraling van deze Teak-houtsoort zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect. Van de bank is eenvoudig een dubbel bed te maken. Via dubbele openslaande deuren bereikt u de voorhut, waar een ruim 2 persoons bed aanwezig is met een gemakkelijk instap. Naast deze ruimte bevindt zich de gescheiden doucheruimte met plexiglas deur. 

De L-kombuis biedt genoeg ruimte om onderweg aan boord te koken. Via de schuifdeur stapt u eenvoudig op het dek om de boot snel vast te leggen bij bruggen en sluizen. Het stuurboord vrijboord is breder geworden ten opzichte van de vorige Swift Trawler range en voelt extra veilig door de vaste reling. 

SEANAPPS 

Een innovatieve applicatie waarmee u constant in verbinding staat met uw trawler. Besteed minder tijd aan het onderhoud van de boot en meer tijd op het water met SEANAPPS. Met deze smartbox aan boord plant u eenvoudig onderhoudswerkzaamheden en heeft u toegang tot het geïntegreerde logboek. 

Cummins 425 pk motor 

De Swift Trawler 35 is uitgerust met de alom geliefde en betrouwbare Cummins krachtbron die maar liefst 425 pk levert; met performance zit het dus wel goed. De zeer stille motor produceert tot 80% minder geluid in stationaire stand. 

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Werf: Beneteau
Ontwerper: Andreani Design/Beneteau Power
Afmetingen, L: 11,92m
Afmetingen, D: 1,17m
Afmetingen, B: 4.03 m
Bouwmateriaal: Polyester
Verplaatsing: 8.252 kg
Doorvaarthoogte: Maximaal 5,50m
CE Categorie: B8
Motorvermogen: Cummins 425HP
Dieseltank: 800 Liter
Watertank: 2 x 150 Liter

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »