Skip to content Skip to footer

Swift Trawler 41 Sedan

De Beneteau Swift Trawler 41 Sedan is een veilig en ingenieus ontworpen motorjacht. Deze prachtige boot uit het Beneteau trawlerassortiment is geschikt voor kustwateren en open zee. Met veel ruimte aan boord biedt deze trawler plek aan 7 passagiers. Een comfortabel motorjacht, praktisch ingericht met veel leefruimte. De Sedan-uitvoering is uitermate geschikt voor varen in alle condities op zee. 

Kenmerken Swift Trawler 41 Sedan 

  • SEANAPPS app 
  • 2 x 270PK Volvo-motoren
  • Voordek met veel ruimte voor zonnebaden
  • Volledig ingerichte U-kitchenette
  • Badkamer, doucheruimte, toilet 
  • 3 hutten met in totaal 5 slaapplekken 

Exterieur Swift Trawler 41 Sedan 

Deze prachtige trawler met een stijlvolle, moderne en opvallende look weerspiegelt de vernieuwing van de Swift Trawler-lijn. Het vloeiende en uitgebalanceerde profiel wordt benadrukt door de slanke, uiteenlopende romp; ontworpen voor optimaal brandstofverbruik. Het stuurhuis biedt opvallend veel ruimte en is rondom voorzien van veel ramen, terwijl het voordek is uitgerust met een groot zonnedek en hoge preekstoel, wat deze langeafstandscruiser extra onderscheidend maakt.  

Ontwerp interieur  

De Swfit Trawler 41 Sedan kenmerkt zich door veel lichtinval, gebruiksvriendelijkheid en comfortabel verblijf. Dankzij een draaiende stuurmansstoel, biedt de salon in het stuurhuis plek aan 8 personen. Aan de achterzijde van het stuurhuis bevindt zich een compleet ingerichte U-vormige keuken, aansluitend op de loungeruimte met verschuifbare bank; zo kunt u eenvoudig het zwemplatform bereiken. De loungeruimte kan omgebouwd worden tot een comfortabele slaapruimte voor 2 personen. Benedendeks bevinden zich 3 hutten, waardoor er in totaal 7 mensen kunnen overnachten op deze prachtige familie cruiser.  

SEANAPPS 

Een innovatieve applicatie waarmee u constant in verbinding staat met uw trawler. Besteed minder tijd aan het onderhoud van de boot en meer tijd op het water met SEANAPPS. 

 

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Werf: Beneteau
Ontwerper: Andreani Design
Afmetingen, L: 13,43 m
Afmetingen, D: 1,15 m
Afmetingen, B: 4,25 m
Bouwmateriaal: Polyester
Verplaatsing: 10.520kg
Doorvaarthoogte: 4,32 m
CE Categorie: B8
Motorvermogen: 2 X 300 Hp Max.
Brandstoftank: 1.170 Liter
Watertank: 400 Liter
Vuilwatertank: 120 Liter

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »