Skip to content Skip to footer

Swift Trawler 41 Fly

De Beneteau Swift Trawler 41 Fly is een veilig en ingenieus ontworpen motorjacht. Deze prachtige boot van ruim 12 meter lang uit het Beneteau trawlerassortiment is geschikt voor kustwateren en open zee. Met veel ruimte aan boord biedt deze trawler plek aan 7 passagiers. Een comfortabel motorjacht, praktisch ingericht met veel leefruimte. De Fly-uitvoering is uitgerust met een prachtig Flybridge met veel ruimte. 

Kenmerken Swift Trawler 41 Fly 

  • SEANAPPS app 
  • 2 x Yanmar type 8LV320 pk dieselmotoren 
  • Voordek met veel ruimte voor zonnebaden 
  • Volledig ingerichte U-kitchenette 
  • Badkamer, doucheruimte, toilet  
  • 3 hutten met in totaal 6-8 slaapplekken 
  • Flydeck met stuurstation en ruime salon 

Exterieur Swift Trawler 41 Fly 

Deze prachtige trawler met een stijlvolle, moderne en opvallende look weerspiegelt de vernieuwing van de Swift Trawler-lijn. Het vloeiende en uitgebalanceerde profiel wordt benadrukt door de slanke, uiteenlopende romp; ontworpen voor optimaal brandstofverbruik. Het stuurhuis biedt opvallend veel ruimte en is rondom voorzien van veel ramen, terwijl het voordek is uitgerust met een groot zonnedek en hoge preekstoel, wat deze langeafstandscruiser extra onderscheidend maakt.   De Fly-uitvoering is uitgerust met een tweede besturing op de Flybridge met daarachter een ruime relax ruimte. 

Ontwerp interieur  

De Swift Trawler 41 Sedan kenmerkt zich door veel lichtinval, gebruiksvriendelijkheid en comfortabel verblijf. Dankzij een draaiende stuurmansstoel, biedt de salon in het stuurhuis plek aan 8 personen. Aan de achterzijde van het stuurhuis bevindt zich een compleet ingerichte U-vormige keuken, aansluitend op de loungeruimte met verschuifbare bank; zo kunt u eenvoudig het zwemplatform bereiken. De loungeruimte kan omgebouwd worden tot een comfortabele slaapruimte voor 2 personen. Benedendeks bevinden zich 3 hutten, waardoor er in totaal 7 mensen kunnen overnachten op deze prachtige familie cruiser.  

SEANAPPS 

Een innovatieve applicatie waarmee u constant in verbinding staat met uw trawler. Besteed minder tijd aan het onderhoud van de boot en meer tijd op het water met SEANAPPS. Met deze smartbox aan boord plant u eenvoudig onderhoudswerkzaamheden en heeft u toegang tot het geïntegreerde logboek. 

Krachtige aandrijving 

De Swift Trawler 41 Sedan is uitgerust met 2 krachtige Yanmar 320 pk dieselmotoren 

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Werf: Beneteau
Ontwerper: Andreani Design
Afmetingen, L: 13,43 m
Afmetingen, D: 1,15 m
Afmetingen, B: 4,25 m
Bouwmateriaal: Polyester
Verplaatsing: 11.040kg
Doorvaarthoogte: 5,81 m
CE Categorie: B8
Motorvermogen: 2 X 300 Hp Max.
Brandstoftank: 1.170 Liter
Watertank: 400 Liter
Vuilwatertank: 120 Liter

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »