Skip to content Skip to footer
Beneteau Swift Trawler 48 te water

Beneteau motorjacht kopen

Anno 2022 biedt Beneteau een breed assortiment aan motorjachten met zowel binnen- als buitenboordmotoren. Diverse eigentijdse ontwerpen voor pleziervaarten, watersporten en visuitjes, maar ook grote motorjachten voor serieuze cruises. Bij Serry hebben we een mooie selectie Beneteau motorboten gemaakt en bieden we modellen van Beneteau aan uit de volgende series:

  • Flyer (5 – 10 meter in lengte)
  • Antares (5 – 11 meter in lengte)
  • Gran Turismo (9 – 14 meter in lengte)
  • Swift Trawler (11 – 14 meter in lengte)

Meer dan een merk

Eigenaren van Beneteau boten kunnen met een gerust hart de wereld over varen. Dankzij het wereldwijde Beneteau-netwerk met meer dan 400 dealers is de hoge mate van service nooit ver weg. De aanschaf van een Beneteau motorboot biedt u ook de kans lid te worden van club van eigenaren van het merk Beneteau, waarmee u toegang krijgt tot Beneteau-bijeenkomsten voor booteigenaren, vaartochten, evenementen en andere activiteiten.

Beneteau: toonaangevend en innovatief

Beneteau is de toonaangevende Franse botenbouwer die al sinds 1884 allerlei typen zeil- en motorboten op de markt brengt. Beneteau ontwerpt veelzijdige boten voor uiteenlopende toepassingen, zoals pleziervaart, weekend tripjes, vistochten en diverse watersportactiviteiten. De Beneteau motorboten en -jachten die we bij Serry aanbieden zijn modulair van karakter en veelal helemaal naar smaak samen te stellen met de slimme boot configurator.

Geschiedenis van het merk Beneteau

Het verhaal van het merk Beneteau begint in 1884 op de scheepswerf van Saint-Gilles-Croix-de-Vie in Vendée, Frankrijk. Op dat moment had de Beneteau-familie nauwe banden met de visindustrie en niet veel later werden de eerste Beneteau trawlers en gemotoriseerde vissersboten op de markt gebracht.

Vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw werd de focus verlegd naar recreatieve boten. Het merk Beneteau begon zich steeds meer te richten op recreatieve zeiljachten en motorjachten. Kernelementen bij het ontwerp en de bouw van deze boten zijn innovatie, comfort en vaarplezier. Voor het ontwerp van de Benteau-boten wordt veelal de samenwerking gezocht met scheepsarchitecten en ontwerpers. Voor elk nieuw model integreren de ontwerpteams nieuwe technologieën en innovaties, met behoud van de fundamentele principes van de alom geprezen bootbouwvaardigheden van Beneteau.

Beneteau Swift Trawler

De Beneteau Swift Trawer-lijn biedt een assortiment dat het Trawler-concept opnieuw definieert. Een Beneteau motorboot met cruise roots die tradities heeft neergezet op het gebied van snelheid, autonomie en intelligent ontwerp. Zeer zeewaardig, extreem veilig en comfortabel.

Benteau Gran Turismo

Gestroomlijnd en sportief; de Beneteau Gran Turismo-lijn in een notendop. Deze nieuwe generatie Beneteau Express Cruisers biedt maximaal vaarplezier. Ideaal voor tripjes langs kustwateren, maar ook voor het echte werk op open zee. De 4 sportieve modellen uit de Beneteau Gran Turismo-lijn beschikken allemaal over de laatste technologische innovaties op het gebied van veiligheid en comfort.

Beneteau Antares

De Beneteau Antares-lijn is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een complete familiecruiser. Alle motorjachten uit deze prachtige lijn zijn uitgevoerd met klassieke stuurhut en een buitenboordmotor naar keuze. Naast geweldige prestaties staan de verschillende Beneteau Antares-modellen bekend vanwege het gezellige interieur en ruime uitrustingsniveau.

Beneteau Flyer

Het Beneteau Flyer-assortiment is ontstaan vanuit de gedacht om de dagjesboot van uw dromen te ontwikkelen. Uitgerust met de AriStep® 2-romp, kenmerken deze motorboten zich door een snellere acceleratie en responsiever manoeuvreren. Met veel vermogen snijden de Beneteau Flyer-motorboten door de golven. Ideaal voor cruisen, waterskiën en wakeboarden.

Wist u dat:
U bij Serry ook uw boot kunt inruilen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief