Skip to content Skip to footer

Air Step® technologie

Alle 4 de GT-modellen zijn uitgerust met de innovatie Air Step® 2 technologie. Deze zorgt voor een hogere snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Gran Turismo sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

Gran Turismo

Gestroomlijnd en sportief; de Beneau Gran Turismo-lijn in een notendop. Deze nieuwe generatie Express Cruisers biedt maximaal vaarplezier. Ideaal voor tripjes langs kustwateren, maar ook voor het echte werk op open zee. De 4 sportieve modellen uit de Gran Turismo-lijn beschikken allemaal over de laatste technologische innovaties op het gebied van veiligheid en comfort. Zo geniet u en uw gezelschap van optimale prestaties en het plezier van cruisen.

Beneteau Gran Turismo 32

De Gran Turismo 32 is slim ontworpen, zodat elke ruimte aan boord optimaal wordt benut. Er is veel aandacht besteed aan lichtinval en ruimtelijk gevoel aan boord van deze prachtige express cruiser.

Beneteau Gran Turismo 36

De Gran Turismo 36 is de  express cruiser die comfortabel cruisen combineert met uitstekende handling. Deze sport cruiser is uitermate geschikt voor diverse watersporten, zoals waterskiën en wakeboarden maar ook voor een comfortabel verblijf aan boord.

Beneteau Gran Turismo 41

De Gran Turismo 41 is een geheel nieuw model uit de Beneteau Express Cruiser-lijn. Volmaakt in schoonheid en een genot om mee te varen.

Beneteau Gran Turismo 45

Met De Gran Turismo 45 zet Beneteau een nieuwe standaard op het gebied van functionaliteit en en comfort. Met grote ramen, een uitgebreid zonnedek en een U-vormige cockpit biedt deze Express Cruiser een geweldige binnen- en buitenervaring.

testimonials

Wat onze
klanten zeggen

Na meer dan 10 jaar cliënt, nog steeds top service. CE-attest nodig. 24u later in de mail.

Danny

Recent hebben wij via Serry een gebruikte boot gekocht. Het gehele traject van bezichtiging, proefvaart, onderhandeling, keuring en uiteindelijk de aflevering is super prettig verlopen. Wat mij betreft zeker een aanrader.

Huug

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar klant en kocht en verkocht ik bij Serry diverse schepen . Ik heb van hen topservice tot in verre (buitenlandse) havens mogen ervaren. Als serieuze klant heb ik van begin af aan bij Serry een luisterend oor gevonden en ook in het oplossen van technische problemen wordt voor mij nog steeds op een professionele wijze meegedacht. Een vriendelijk team !

s.g.

Translate »