Skip to content Skip to footer

Gran Turismo 41

De Gran Turismo 41 is een geheel nieuw model uit de Beneteau Express Cruiser-lijn. Volmaakt in schoonheid en een genot om mee te varen

Kenmerken Gran Turismo 41

  • Air Step® technologie
  • Brede, verzonken gangboorden.
  • Zonne- loungevoordek met verstelbare rugsteun
  • Elektrisch bedienbaar zonnedak.
  • 2 krachtige Volvo Dieselmotoren

Met een sportieve romp en slanke lijnen is de Gran Turismo 41 een geweldige samensmelting van snelheid en elegantie. Alles aan boord van dit luxe motorjacht is ontworpen om het u en uw gezelschap zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. De zeer toegankelijke U-vormige salon biedt ruime gelegenheid voor gezellig binnen tafelen of combineer koken en loungen op het comfortabele achterdek met buitenkeuken.

Interieur Gran Turismo 41

Het benedendek is van alle gemakken voorzien. Ideaal voor lange cruises. Naast de ruime kombuis en toilet vindt u hier 2 afgesloten hutten, elk met bedden in de lengterichting van de boot wat garant staat voor een goede nachtrust.

Air Step® technologie

Deze innovatie Air Step® technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Gran Turismo 41 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

Ultiem vaarplezier

Met een centrale stuurstand, het ontbreken van verticale staanders in het midden van de vooruit en 2 krachtige Volvo hekaandrijving motoren (2 x 300HP of 2x 380HP) is de nieuwe Gran Turismo puur gericht op vaargenot. De hard top draagt niet alleen bij aan het sportieve ontwerp, maar zorgt gelijktijdig voor bescherming van de bemanning. Het grote elektrische zonnedak behoort tot de standaarduitrusting van het Beneteau motorjacht. Zo geniet u maximaal van zonnige dagen op zee.

Prachtige loungeruimte

Een ander kenmerk dat de Gran Turismo 41 zo uniek maakt is het zonnegedeelte op het achterdek. Geplaatst op bankhoogte voor een makkelijke toegang, waarmee een prachtige loungeruimte ontstaat die direct aansluit op de zee.

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Andreani Design/Beneteau Powerboats
Length: 12,67 m
Beam: 3,87 m
Draught: 0,94 m
Air Draught : 4,20  m Includes Radar suport
Displacement: 7.935 kg
CE Category: B 10 / C 10
Berths: 4
Engine: 2 x Volvo Penta D4 300Hp/ D6 380Pk
Fuel Tank: 2 x 325 liter
Fresh water: 200 liter
Waste Tank: 80 liter

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »