Met De Gran Turismo 45 zet Beneteau een nieuwe standaard op het gebied van functionaliteit en en comfort. Met grote ramen, een uitgebreid zonnedek en een U-vormige cockpit biedt deze Express Cruiser een geweldige binnen- en buitenervaring.

Kenmerken Gran Turismo 45

  • Hard-top met groot elektrisch zonnedak
  • Air Step® technologie
  • Bar met uitschuifbare tv
  • 2 Volvo binnenboordmotoren: Volvo Z-Drive D6-380/DPH (2X380 CV/HP) of de Volvo D6-IPS 600 (2X 440 CH/HP)

Exterieur motorjacht

Met strakke lijnen en een sportieve romp is dit 14.78 meter lange motorjacht uitgerust met veel mooie details. Zo is de romp van het motorjacht bedekt met fraaie metaalgrijze platen aan de zijkanten van de hard top. Details die we ook terugvinden op de luchtinlaten van de motor. De hard top met grote ramen zijn karakteristiek voor deze nieuwe generatie Express Cruisers van Beneteau. Een strakke, moderne uitstraling en veel daglicht in het interieur van de cruiser.  

Ontwerp interieur Gran Turismo 45

Het benedendek is van alle gemakken voorzien. Een zeer mooie hut achterin met een eigen doucheruimte. Voor de gasten heeft de Gran Turismo 45 een apart gastenverblijf met eigen doucheruimte. Daarnaast is het interieur uitgerust met een gezellige salon en een grote keuken. De elegante en warme sfeer wordt versterkt door het grijze walnotenhout, kenmerkend voor de nieuwe generatie Express Cruisers van Beneteau.

Ultiem loungen

De cockpit van de Gran Turismo 45 is uitgerust met een grote U-vormige loungebank die een comfortabele, gezellige ruimte creëert voor alle gasten. Uiteraard is hier ook een bar aanwezig. De open kant van de U-vorm richt zich op de bar met wasbak, ijskast en ijsmachine. Voor extra entertainment is de bar daarnaast uitgerust met een uitschuifbare tv.

Air Step® technologie

Deze innovatie Air Step® technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Gran Turismo 45 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.