Skip to content Skip to footer

Gran Turismo 32

De Gran Turismo 32 staat garant voor veel uitsraling. Ontworpen als perfecte transitie van een dagboot naar een Express Cruiser. De Gran Turismo 32 maakt gebruik van het Flyer 10-dek plan, met behoud van de prachtige uitstraling van de Gran Turismo-lijn.

Kenmerken Gran Turismo 32

  • Elektrisch schuifdak
  • Twee dubbele slaapplekken
  • Voordek met 3 zonnebedden
  • Air Step® technologie
  • Groot panoramisch raam
  • Douche en toilet

Moderne uitstraling

De prachtig vormgegeven Gran Turismo 32 kenmerkt zich door de fraai golvende zijkanten wat de boot extra élan geeft. Het stuurhuis heeft een open karakter met veel ramen wat zorgt voor ruime lichtinval en een ruimtelijk gevoel.

Interieur Gran Turismo 32

Met 2 dubbele slaapplaatsen en een aparte doucheruimte wordt overnachten aan boord een comfortabele ervaring. De grote raampartijen geven een overvloed aan lichtinval en onder de zitbanken is veel extra bergruimte voor persoonlijke spullen. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan goede ventilatie en wordt het interieur opgesierd met walnootkleurige materialen.

Bovendek Gran Turismo 32

De verschillende ruimtes op het bovendek staan met elkaar in verbinding wat bijdraagt aan de uitstraling van deze slim ontworpen boot. De Gran Turismo 32 zal iedereen aanspreken die houdt van het ruimtelijke gevoel en van een boot met een open karakter.

Puur vaargenot

De Gran Turismo 32 vat zich simpel samen als: VAARPLEZIER! Bij de stuurstand vindt u 2 ergonomische stoelen. Aan bakboordzijde, bevindt zich een dubbele bank; zo geniet het complete gezelschap optimaal van varen met de Gran Turismo 32.

Krachtige aandrijving

Aan vermogen geen gebrek. Hierbij kunt u kiezen tussen in – of outboardmotoren.

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Andreani Design
Length: 9,95 m
Beam: 3,35 m
Draught: 1,00 m
Air Draught : 4,31  m With T-Top
Displacement: 4.200 kg
CE Category: B
Berths: 4
Engine: 2 x 230 PK of 2 x  300 PK
Fuel Tank: 2 x 400 liter
Fresh water: 160 liter
Waste Tank: 80 liter

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »