Skip to content Skip to footer

Swift Trawler 48

De Beneteau Swift Trawler 48 is het vlaggenschip uit deze prachtige serie. Deze prachtige boot van bijna 15 meter lang uit het Beneteau-Trawlerassortiment is geschikt voor kustwateren en open zee en de ideale trawler om de horizon tegemoet te varen. Deze middenklasse boot heeft een opvallend stijlvol profiel met RVS-omlijste teakhouten lijsten. Met veel ruimte aan boord biedt deze trawler plek aan 8 passagiers. Een comfortabel motorjacht, praktisch ingericht met veel leefruimte. De Swift Trawler 48 is uitgerust met een prachtig flybridge van maar liefst 20 vierkante meter. 

Kenmerken Swift Trawler 48 

  • SEANAPPS app 
  • 2 x 380PK (of 425PK) Volvo-motoren 
  • Voordek met veel ruimte voor zonnebaden 
  • Volledig ingerichte L-kitchenette 
  • 2x Natte cel met doucheruimte en toilet  
  • 3 hutten met in totaal 6 slaapplekken 
  • Flybridge met stuursstand en ruime lounge ruimte. 

Exterieur Swift Trawler 48 

Geniet van alles wat de zee te bieden heeft met deze royale Swift Trawler 48. De dubbele achterdeuren komen uit op een groot zwemplatform met een optioneel hydraulisch hefsysteem. De flybridge van 20 vierkante meter is een fantastische ruimte die een panoramisch uitzicht biedt op zee. Achterop de Flybridge is een geweldige ruimte aanwezig om te eten en te ontspannen aan een grote eettafel en bar. Het voordek van het schip biedt ruime gelegenheid om te zonnebaden. Deze ligplekken kunnen omgebouwd worden tot  zitplaatsen. Dankzij het slimme asymmetrische ingerichte dek ontstaat er een breed en goed beschermde doorloop aan stuurboordzijde. 

Ontwerp interieur  

Adreani Design heeft het interieurontwerp en de lay-out van dit prachtige motorjacht in een compleet nieuwe jas gestoken. Een grote, volledig uitgeruste L-vormige keuken biedt alle mogelijkheden voor een langdurige cruise. Aansluitend hierop vinden we de U-vormige salontafel om samen te dineren. Deze biedt plek aan 8 personen met een prachtig uitzicht rondom. Aan stuurboordzijde staat het professionele stuurstation met aangrenzende zijdeur voor eenvoudig aanleggen en een goede ventilatie. Aan slaapplekken geen gebrek op de Swift Trawler 48. De eigenaarshut is uitgerust met een ruim 2-persoonsbed en veel opbergruimte. Aangrenzend is een natte cel aanwezig met toilet en aparte doucheruimte. Het gastenverblijf aan bakboorzijde heeft twee eenpersoonsbedden die samen ook een tweepersoonsbed kunnen vormen. Aan stuurboordzijde ligt het tweede gastenverblijf; compleet met 2 patrijspoorten, een dubbel bed en een kledingkast met dubbele deuren. Deze kast is groot genoeg om een wasmachine/ droger te plaatsen. De twee gastenverblijven delen samen een badkamer met toilet en aparte doucheruimte. 

SEANAPPS 

Een innovatieve applicatie waarmee u constant in verbinding staat met uw trawler. Besteed minder tijd aan het onderhoud van de boot en meer tijd op het water met SEANAPPS. Met deze smartbox aan boord plant u eenvoudig onderhoudswerkzaamheden en heeft u toegang tot het geïntegreerde logboek. 

Krachtige aandrijving 

De Swift Trawler 48 is uitgerust met 2 krachtige Volvo-motoren met schroefas aandrijving die elk 380 (of 425) PK vermogen leveren. 

 

 

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Werf: Beneteau
Ontwerper: MICAD/Andreani Design
Afmetingen, L: 14,74 m
Afmetingen, D: 1,15 m
Afmetingen, B: 4,50 m
Bouwmateriaal: Polyester
Verplaatsing: 12.200 kg
Doorvaarthoogte: 5,79 m
CE Categorie: B14
Motorvermogen: 2 X 380 Hp Option 2 X 425 Hp
Brandstoftank: 1.930 Liter
Watertank: 640 Liter
Vuilwatertank: 170 Liter

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »