Skip to content Skip to footer

Gran Turismo 36 OB

Een elegant, stijlvol en snel motorjacht met een sportieve hard top. Het onderwaterschip van de Beneteau Gran Turismo 36 OB is ontworpen om ervoor te zorgen dat de boot minder “rolt” op de golven, een kleinere trimhoek heeft én als groot bijkomende voordeel brandstofbesparing oplevert. De Beneteau Gran Turismo 36 heeft verder een groot elektrisch bedienbaar schuifdak, zodat u snel kunt inspelen op veranderende weersomstandigheden.

Kenmerken Gran Turismo 36 OB

  • 2 dubbele afsluitbare hutten
  • Romp uitgerust met trimvlakken
  • Air Step® technologie
  • 2 zonnebedden
  • Buitenkeuken
  • Stuurstand met 2 stoelen

Interieur Gran Turismo 36 OB

Dankzij de lange patrijspoorten in de romp is er benedendeks veel natuurlijk daglicht. Het comfortniveau is zeer hoog in een motorjacht van dit formaat. Zo beschikt de Beneteau Gran Turismo 36 over 2 afsluitbare hutten met dubbele bedden, een gezellige ruime loungeruimte, keuken en aparte doucheruimte. De stijlvolle stuurstand heeft 2 dubbele zitbanken met uitzicht op zee, zodat 4 personen maximaal van het uitzicht tijdens het varen kunnen genieten. De Beneteau Gran Turismo 36 laat zich makkelijk besturen met het stuurwiel, maar is ook eventueel met joystick besturing uit te voeren.

Innovatief zonnedek

Liefhebbers van zonnebaden worden maximaal bediend met het ingebouwde zonnedek op de boeg van de boot. Een aangename, veilige plek om ook tijdens het varen heerlijk van de zon te genieten. Binnen in de cockpit reikt de grote ligstoel zelfs tot aan het zwemplatform. Het zonnedek is een aparte ruimte op zich en heeft veel voorzieningen, zoals modulaire hoofdsteunen, bekerhouders, ingebouwde luidsprekers en een (optioneel) zonnescherm.

2 keukens

De Beneteau Gran Turismo 36 is uitgerust met 2 keukens. Een buitenkeuken, beschermd door de hard top, kijkt uit over het zwemplatform en is de sleutel voor sociale interactie aan boord. De binnenkeuken welke zich benedendeks bevindt, is de verzamelplek voor alle culinaire hoogstandjes en gezellig tafelen.

Krachtige aandrijving

Het motorjacht kan worden uitgerust met 2 in- of outboard motoren en bereikt een topsnelheid van 30 – 35 knopen. De keuze van de outboard motoren is vrij en zullen op vakkundige wijze door uw Beneteau importeur, Serry Jachtwerf & Jachtmakelaardij, worden gemonteerd. Bekijk hier de Beneteau Gran Turismo inboard.

Navigatie is zeer eenvoudig met twee 12 inch grote Garmin-schermen.

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder:Beneteau
Design:Andreani Design/Beneteau Powerboats
Length:11,56 m
Beam:3,51 m
Draught:1,15 m
Air Draught :4,30  m Includes Radar suport
Displacement:7.191 kg
CE Category:B 8 / C 10
Berths:4
Engine:2 x Volvo Penta D4 300Hp
Fuel Tank:2 x 408 liter
Fresh water:150 liter
Waste Tank:80 liter

Gallerij

Wilt u meer weten?