Skip to content Skip to footer

Gran Turismo 36

Een elegant, snel motorjacht met een sportieve hard top. De romp van de Beneteau Gran Turismo 36 is uitgerust met vlakken die zorgen voor minder “rollen”, een kleinere trimhoek én brandstofbesparing. Het 36-model is uitgerust met schuifdak, zodat u snel inspeelt op veranderende weersomstandigheden.

Kenmerken Gran Turismo 36

  • 2 dubbele hutten
  • Romp uitgerust met trimvlakken
  • Air Step® technologie
  • 2 zonnebedden
  • Buitenkeuken
  • Stuurstand met 2 stoelen

Interieur Gran Turismo 36

Dankzij de lange patrijspoorten is er benedendeks veel natuurlijk daglicht. Het comfortniveau is zeer hoog in een motorjacht van dit formaat. Zo beschikt de Gran Turismo 36 over 2 hutten met dubbele bedden, een gezellige loungeruimte, keuken en aparte doucheruimte. De stuurstand heeft 2 dubbele zitbanken met uitzicht op zee, zodat 4 personen maximaal van het uitzicht kunnen genieten. De Gran Turismo 36 laat zich makkelijk besturen met het stuurwiel, maar ook eventueel met joystick.

Innovatief zonnedek

Liefhebbers van zonnebaden worden maximaal bediend met het ingebouwde zonnedek op de boeg van de boot. Een aangename, veilige plek om ook tijdens het varen heerlijk van de zon te genieten. Binnen in de cockpit reikt de grote ligstoel zelfs tot aan het zwemplatform. Het zonnedek is een aparte ruimte op zich en heeft veel voorzieningen, zoals modulaire hoofdsteunen, bekerhouders, ingebouwde luidsprekers en een (optioneel) zonnescherm.

2 keukens

De Gran Turismo 36 is uitgerust met 2 keukens. Een buitenkeuken, beschermd door de hard top, kijkt uit over het zwemplatform en is de sleutel voor sociale interactie aan boord. De binnenkeuken benedendeks, is de verzamelplek voor alle culinaire hoogstandjes en gezellig tafelen.

Krachtige aandrijving

Het motorjacht is uitgerust met 2 in- of outboardmotoren en bereikt een topsnelheid van 30 – 35 knopen. Navigatie is zeer eenvoudig met twee 12” Garmin-schermen.

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder: Beneteau
Design: Andreani Design/Beneteau Powerboats
Length: 11,56 m
Beam: 3,51 m
Draught: 1,15 m
Air Draught : 4,30  m Includes Radar suport
Displacement: 7.191 kg
CE Category: B 8 / C 10
Berths: 4
Engine: 2 x Volvo Penta D4 300Hp
Fuel Tank: 2 x 408 liter
Fresh water: 150 liter
Waste Tank: 80 liter

Gallerij

Wilt u meer weten?


Translate »