Skip to content Skip to footer

Gran Turismo 32 OB

De Beneteau Gran Turismo 32 OB staat garant voor vaarplezier met een schip met een moderne uitstraling. Ontworpen als perfecte transitie van een dagboot naar een elegante Express Cruiser. De Beneteau Gran Turismo 32 maakt gebruik van het uitgekiende Flyer 10-dek plan, met behoud van de prachtige uitstraling van de Gran Turismo-lijn.

Kenmerken Gran Turismo 32 OB

  • Elektrisch schuifdak
  • Twee dubbele slaapplekken
  • Voordek met zonnebedden plaats voor 3 personen
  • Air Step® technologie
  • Groot panoramisch raam in de romp
  • Douche en toilet

Moderne uitstraling

De prachtig vormgegeven Beneteau Gran Turismo 32 OB kenmerkt zich door de fraaie waaiervormige romp wat de boot extra élan geeft. Het stuurhuis heeft een licht en open karakter met veel ramen wat zorgt voor zeer veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel.

Interieur Gran Turismo 32 OB

Met 2 dubbele slaapplaatsen en een aparte doucheruimte wordt overnachten aan boord een plezierige en comfortabele ervaring. De grote raampartijen in de romp geven een overvloed aan lichtinval en onder de zitbanken bevindt zich veel extra afgesloten bergruimte voor persoonlijke spullen. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan goede lucht ventilatie en wordt het interieur opgesierd met walnootkleurige materialen.

Bovendek Gran Turismo 32 OB

De verschillende ruimtes op het bovendek staan direct met elkaar in verbinding wat bijdraagt aan de uitstraling van deze slim ontworpen boot. De Beneteau Gran Turismo 32 zal iedereen aanspreken die houdt van het ruimtelijke gevoel en van een boot met een open karakter.

Puur vaargenot

Dit prachtige motorjacht is simpel met één woord te beschrijven: VAARPLEZIER!
Bij de stuurstand vindt u 2 ergonomische stoelen welke zowel de bestuurder als meevarende een geweldig uitzicht over zee geven. Daarnaast bevindt zich aan bakboordzijde een dubbele bank; zo kunt u met 4 personen optimaal genieten van het uitzicht tijdens het varen met de Beneteau Gran Turismo 32.

Krachtige aandrijving

Het motorjacht kan worden geleverd met 2 Gran Turismo 32 inboard of outboard motoren. De keuze van de outboard motoren is vrij en zullen op vakkundige wijze door uw Beneteau  importeur, Serry Jachtwerf & Jachtmakelaardij,  worden gemonteerd. Liever de inboard-uitvoering?

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder:Beneteau
Design:Andreani Design
Length:9,95 m
Beam:3,35 m
Draught:1,00 m
Air Draught :4,31  m With T-Top
Displacement:5.727 kg
CE Category:B
Berths:4
Engine:Max. 2 x 350 PK XXL
Fuel Tank:2 x 400 liter
Fresh water:160 liter
Waste Tank:80 liter

Gallerij

Wilt u meer weten?