Skip to content Skip to footer
Word Beneteau eigenaar

WORDT U OOK EEN BENETEAU BOOTEIGENAAR?
Ondersteund door toegewijde dealers met een gedegen expertise op het gebied van proefvaarten, bootfinanciering, maatwerk, bootevenementen, after-sales service en door zijn wereldwijde dealernetwerk, ondersteunt Beneteau elke Beneteau booteigenaar tijdens hun recreatieve vaarleven.

137 JAAR EXPERTISE
Opgericht door de familie Beneteau in Saint-Gilles-Croix-de-Vie in 1884, deelt Beneteau vandaag nog steeds zijn geschiedenis, zijn ervaring en zijn passie voor het bouwen van schepen die zijn overgedragen van de ene generatie op de volgende. Hoewel Beneteau oorspronkelijk opgericht om vissersboten te bouwen, anticipeerde Beneteau op de verwachtingen van de pleziervaart door haar producten uit te breiden en te ontwikkelen, waardoor innovatie een kernelement van haar bedrijfsstrategie werd. Vandaag de dag ontwikkelt Beneteau maar liefst 11 serie zeiljachten en motorboten, waardoor de wereld van de pleziervaart voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk wordt.
INNOVATIE IN HET HART VAN ONS BEDRIJF
Beneteau werkt samen met de allerbeste scheepsarchitecten en ontwerpers om innovatieve, technologisch geavanceerde boten aan te bieden die zijn gebouwd volgens hoogwaardige ontwerp- en technische specificaties. Voor elk nieuw model integreren onze ontwerpteams nieuwe technologieën en innovaties, met behoud van de fundamentele principes. Met zijn unieke mix en een hoogtechnologisch R&D-programma met een wereldwijd netwerk van zeer ervaren mensen, is Beneteau uitgerust om zowel de duurzaamheid van de door haar partners geleverde componenten te testen als om haar eigen onderdelen en componenten te ontwerpen.

FINANCIERINGSOPLOSSINGEN OP MAAT
Europese expert in bootfinanciering met meer dan 20 jaar ervaring, SGB Finance biedt flexibele financieringsoplossingen die zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie, samen met verzekeringen die speciaal zijn ontworpen voor de botensector.
EEN KLANTENSERVICE WAAR U OP KUNT REKENEN
De boten en jachten van Beneteau worden niet alleen gebouwd volgens de allerhoogste innovatienormen, ze worden ook geleverd met een responsieve en efficiënte after-sales service. Van onze hooggekwalificeerde technici voor probleemoplossing tot onze experts op het gebied van reserveonderdelen, ons after-sales serviceteam telt meer dan 50 toegewijde professionals die zich toeleggen op het in perfecte staat houden van uw boot.

Onze verplichtingen:
  • 7 jaar structurele garantie
  • 3 jaar garantie op onderdelen en arbeid

  • EEN DEALERSHIP NETWERK TOT UW DIENST
    Een boot kopen bij een Beneteau dealer heeft veel voordelen. Naast het geven van gedegen professioneel advies over welke boot het beste bij uw behoeften en vaarprogramma past, begeleiden Beneteau dealers u tijdens uw recreatieve vaarleven. Met zijn wereldwijde netwerk van 400 bootdealers heeft Beneteau ’s werelds grootste exclusieve netwerk van professionals in de pleziervaart.

    Schrijf u in voor de nieuwsbrief

      Translate »