Skip to content Skip to footer

Antares 12

Met een totale lengte van bijna 13 meter is deze geheel nieuw ontworpen Antares 12 het nieuwe vlaggenschip van de Antares-vloot. Veilig, ideaal voor mooie tochten en bijzonder zeewaardig. Het eigentijdse design van deze cruiser legt de focus op comfort, ruimtelijk gevoel, maar ook op veiligheid en innovatie.

Kenmerken Antares 12  

  • Ruime flybridge met stuurstand 
  • Volledig ingerichte keuken
  • En-suite badkamers
  • Keuze uit 2 of 3 motoren tot 900 pk
  • Garmin electronics 

Exterieur Antares 12 

Het resultaat van de samenwerking tussen Beneteau en Sarrazin Design liegt er niet om; een prachtige moderne uitstraling, benadrukt door de grote raampartijen in de salon die zorgen voor optimale lichtinval aan boord. Op het achterdek bevindt zich een comfortabel L-vormige loungebank die veel ruimte biedt aan uw vrienden of familie. Genieten van de zon kan ook op het voordek, met verstelbare rugsteun en een tafel. In de kuip van deze familiecruiser kan een deel van de stuurboordzijde uitgeklapt worden, zodat een zwemplatform ontstaat met een prachtige toegang tot het water.

Ontwerp interieur 

Licht en vaarcomfort zijn 2 belangrijke kenmerken van deze cruiser. De eigenaarshut is uitgerust met een groot vrijstaand tweepersoonsbed met en-suite badkamer, inclusief douche en toilet,. De tweede hut is uitgerust met een dubbele slaapplek met ook een en-suite badkamer, inclusief douche en toilet. De derde hut is modulair in te delen met de keuze uit extra slaapplaatsen of extra opbergruimte. Naast de stuurstand bevindt zich een grote salon met veel zitplaatsen voor vrienden en familie. De Antares 12 heeft een vernuftig design wat u ook terugvindt in de zijdeur die zich naast de stuurstand bevindt. Hierdoor heeft u alle mogelijkheden om eenvoudig aan te leggen.

Air Step® 2 technologie 

De innovatie Air Step® 2 technologie verhoogt de snelheid en stabiliteit van het motorjacht. Door het volume van de luchtstroom onder de romp te vergroten, accelereert de Antares 12 sneller én wordt er minder brandstof verbruikt. Het gepatenteerde ontwerp biedt extra vaarcomfort, een soepele passage door golven en een lineaire acceleratie. Zelfs op vol vermogen biedt deze technologie maximale stabiliteit. Ook het nemen van bochten blijft aangenaam comfortabel.

 

Virtual tour

 

Algemeen

Links

Builder:Beneteau
Design:SARRAZIN DESIGN
Length:12.97 m
Beam:3.78 m
Draught:1.10 m
Air Draught :standard: 4.40 m / with options: 4.90 m
Displacement:9.111 kg
CE Category:B10/C12
Berths:4-6
Engine:3 x 300 pk max.
Fuel Tank:2 x 587 L
Fresh water:400 L
Waste Tank:120 L
 

Gallerij

Wilt u meer weten?