Skip to content Skip to footer
Yamaha high power

High Power 90 – 200 pk

De Yamaha High Power lijn is de ideale keuze als u opzoek bent naar een krachtige motor, die ook efficiënt en betrouwbaar is. Met zijn nieuwe technieken als Drive by Wire en Intergradet Hydroulic Steering zijn de buitenboordmotoren uit de Yamaha High Power lijn eenvoudig en soepel te besturen. Dit maakt het een waar genot om met deze motoren op avontuur te gaan!

Yamaha 200 pk

Met zijn 200 pk is hij de krachtigste buitenboordmotor uit de High Power-lijn. De 200 pk Yamaha is helemaal naar wens te configureren, met de keuze uit verschillende kleuren en besturingsmogelijkheden is de 200 pk van Yamaha helemaal naar wens samen te stellen!

Yamaha 175 pk V-MAX

De 175 pk Yamaha V-MAX is de krachtigste buitenboordmotor uit de Yamaha V-MAX lijn. Met zijn V-MAX power levert hij meer koppel, dan regulieren Yamaha buitenboordmotoren. 

Yamaha 150 pk V-MAX

De Yamaha 150 pk V-MAX levert meer koppel dan het reguliere 150 pk model van Yamaha, maar dan wel met de zelfde betrouwbaarheid die u van een Yamaha mag verwachten. Dit alles is ook aan de buitenkant te zien met de stoere V-MAX stijl van Yamaha.

Yamaha 150 pk

De vernieuwde 150 pk buitenboordmotor van Yamaha zit vol met nieuwe technieken en handigheden die uw avontuur op het water naar een hoger niveau tillen, zo is hij stiller en gemakkelijker te besturen, dan zijn voorganger!

Yamaha 130 pk

De 130 pk buitenboordmotor van Yamaha is een fijne metgezel op het water. Deze buitenboordmotoren combineert een fijn vermogen met efficiënte en betrouwbaarheid. Dit zorgt ervoor dat u een onbezorgde dat op het water kunt beleven met uw familie, vrienden, boot en motor.

Yamaha 115 pk V-MAX

De 115 pk Yamaha V-MAX buitenboordmotor is een krachtige buitenboordmotor voor bijvoorbeeld uw rib of speedboot. Met zijn extra koppel versnelt hij nog sneller en kunt u nog meer plezier beleven op het water!

 

Yamaha 115 pk

De 115 pk buitenboordmotor van Yamaha is licht van gewicht, stil en soepel te besturen. De ideale metgezel als u van de omgeving, het water en uw gezelschap wilt genieten. Ook kunt u genieten van de betrouwbaarheid die uw Yamaha Buitenboordmotor te bieden heeft!

Yamaha 100 pk

De 100 pk sterke buitenboordmotor van Yamaha is een echte allrounder. Hij is soepel, stil, krachtig en efficiënt. Dit resulteert in een onbezorgde tijd op en rond het water. Door zijn betrouwbaarheid kunt u altijd van uw buitenboordmotor op aan!

Yamaha 90 pk V-MAX

De 90 pk Yamaha V-MAX buitenboordmotor is de lichtste buitenboordmotor uit de V-MAX lijn van Yamaha. Hij is ontworpen om extra koppel te leveren voor een nog snellere acceleratie. Met zijn speciale V-MAX ontwerp is het een echte eye catcher op het water!