Skip to content Skip to footer
yamaha 6 pk portable

Portable 2,5 – 6 pk

De Portable-lijn van Yamaha is ontworpen om veel plezier te hebben op het water en gemakkelijk op te bergen wanneer u de motor niet meer gebruikt. Door zijn gewicht en handvatten is de Yamaha portable-lijn eenvoudig te tillen. Dit alles gaat niet ten kosten van zijn vaareigenschappen. De buitenboordmotoren voelen krachtig aan en zijn stil bij weinig toeren. Kortom deze motoren zijn ideaal voor rubberboten, zeilbootjes en bijboten. 

Yamaha 6 pk (2 cil)

De B 6 pk (2 cilinder) van Yamaha levert meer comfort, dan de reguliere 6 pk van Yamaha. Door zijn extra cilinder is hij stiller en krachtiger, dan de 1 cilinder 6 pk. Hoewel deze motor zwaarder is dan de 1 cilinder 6 pk van Yamaha is hij nog steeds gemakkelijk mee te nemen en goed op te bergen!

Yamaha 6 pk

Met zijn 6 pk is het de krachtigste buitenboordmotor uit de Yamaha Portable range. De 6 pk motor biedt alle gemakken van de 4 en 5 pk Yamaha portable motor, maar dan met extra vermogen!

Yamaha 5 pk

De 5 pk Yamha buitenboordmotor is een mooi tussen model. Wanneer 4 pk net te weinig vermogen levert en de 6 pk de boot niet meer vaarbewijs vrij maakt, dan is de Yamaha 5 pk de perfecte oplossing!

Yamaha 4 pk

De 4 pk buitenboordmotor van Yamaha kan voor veel type boten gebruikt worden, van zeilboot tot rubberbootje en van eerste boot tot bijboot. De 4 pk van Yamaha is een betrouwbare metgezel, waarmee u mooie avonturen kunt beleven!

Yamaha 2,5 pk

De 2,5 pk buitenboordmotor van Yamaha is de kleinste en lichtste buitenboordmotor van Yamaha. Perfect voor bijboten, kleine rubberboten en zeilbootjes. Met zijn 17 kilo is hij gemakkelijk te tillen en mee te nemen naar al uw avonturen!