Skip to content Skip to footer

DutchWhaler 650

Vanaf: €24.850,-

De DutchWhaler 650 is de ideale motorboot voor veel plezier op het water. Deze boot is eenvoudig trailerbaar en heeft een uitgekiend slim ontwerp. Zo biedt deze boot ruimte aan +/- 6 personen. Met de DutchWhaler 650 kunt u alle kanten op van snelvaren tot elektrisch varen, op de Loosdrechtse Plassen of de Friesche meren de DutchWhaler kan het allemaal!

Creëer uw eigen stijl, de DutchWahler is te wrappen in uw favoriete kleur. Verder is de boot helemaal naar wens te configureren met opties en accessoires in onze boot configurator.

Kenmerken DutchWahler 650 

  • Vrije keuze in buitenboordmotor tot maximaal 115 pk
  • Trailerbaar 
  • Ruime zitgelegenheid
  • Vernieuwde romp 
  • Zwemtrap

Ontwerp DutchWhaler 650 

Deze krachtige motorboot is opvallend sportief en goed vormgegeven. Ook is er goed nagedacht over het gebruikte materiaal; aluminium. Aluminium kent vele voordelen: het is licht, duurzaam en makkelijk schoon te maken. Hierdoor is de DutchWhaler zowel leuk tijdens het varen, als ook het schoonmaken. De stuurstand heeft een voorruit en veilige handrails die het lopen op de gangboorden een stuk veiliger maakt. Met haar goede vaareigenschappen is het varen met deze motorboot een waar genot. De DutchWhaler is de ideale motorboot voor mensen die heerlijk willen zonnebaden, Waterskiën of wakeboarden of die gewoon heerlijk rustig willen varen.

De romp 

Na lang testen en jarenlange ervaring in het ontwerpen van boten is de romp van de DutchWhaler eindelijk af! Er stonden twee aspecten centraal bij het ontwerp van de romp. Hydrodynamica en wendbaarheid. Door de V vorm in de boeg snijdt de DutchWhaler eenvoudig door het water. Dit laat de DutchWhaler efficiënter varen met een elektrische buitenboordmotor en sneller varen met een krachtige buitenboordmotor. Ook zijn er extra lijnen aan de romp toegevoegd, zodat de DutchWhaler op hoge snelheden scherper kan sturen. De combinatie van deze factoren maakt de DutchWhaler een leuke boot om mee te varen, zowel snel als stapsgewijs!

Krachtige aandrijving

De DutchWhaler kan worden uitgerust met een buitenboordmotor naar keuze. Er zijn veel buitenboordmotoren mogelijk voor de Dutchwhaler, zowel elektrisch als op benzine. Qua benzine buitenboordmotoren begint het bij 30 pk om rustig mee te varen en kan het oplopen tot 115pk voor het echte snel varen. Zowel Yamaha als Torqeedo buitenboordmotoren zullen vakkundig door ons gemonteerd worden in Loosdrecht.

Algemeen

Links

Bouwer:N.T. Maritieme Lastechniek
Ontwerp:VanVossen
Lengte:6.50 m
Breedte:2.25 m
Diepgang:0.40 m
CE max vermogen:85 KW / 115 PK
Brandstoftank:25L / 50L
CE Category:D6
Zelflozend:Ja
Navigatieverlichting:Ja
 

Gallerij

Wilt u meer weten?