Skip to content Skip to footer

YAMAHA 50 pk T

YAMAHA 50 pk HIGH THRUST (YAMAHA T 50 pk)
MAXIMAAL KOPPEL, MINIMALE MOEITE.

De compacte 50 pk High Thrust is ideaal voor werkboten en waterverplaatsers. Ze behoren tot de sterkste, schoonste en zuinigste motoren in hun klasse, zodat u zich optimaal kan focussen op uw boot of opdracht.
Het elektronische brandstofinspuitsysteem (EFI) van Yamaha koppelt schonere prestaties en efficiënt brandstofverbruik aan indrukwekkend vermogen, een enorm koppel bij lage toeren en toeren in het middenbereik. 
Daarnaast beschikt de 50 pk High Thrust over veel andere unieke Yamaha functies die speciaal zijn ontwikkeld voor soepel, comfortabel en optimaal vaar gemak. Dit zijn onder meer het Power Trim- en Tilt systeem met groot bereik, waarmee u alles volledig en op ontspannen wijze onder controle hebt, het PrimeStart™ startsysteem en een speciaal ontworpen schroef voor extra stuwkracht naar achteren. Bent u benieuwd naar wat Yamaha nog meer te bieden heeft? Bekijk alle Yamaha modellen!

yamaha 50 pk high thrust

Uitgelicht

Yamaha High Thrust

Speciale overbrengingsverhoudingen

De T motoren zijn doelgericht ontworpen om meer stuwkracht en koppel te leveren dan een conventionele motor, en hun speciale overbrenging helpt cavitatie en slip van de propeller tegengaan.

Dual-thrust-propeller voor maximale stuwkracht voor- en achteruit

De speciale propellers waarvan de T-modellen zijn voorzien, zijn niet alleen groter in diameter, maar hebben ook bladen met een kleine bladhoek, ontworpen voor maximale stuwkracht vooruit en door de uitlaatstroom om te keren ook achteruit.
Yamaha digitale netwerkmeters

Digitale netwerkmeters

De 50pk is compatibel met de digitale netwerkmeters (6Y8/6YC) van Yamaha. Deze meters geven u de informatie over de prestaties en status van uw motor.

Specificaties

Motortype:4-takt, SOHC, 16-kleppen
Aantal cilinders:(L)4
Cilinderinhoud:996 cc
Max. toerental:5.000 – 6.000
Max. vermogen in middenbereik50pk bij 5500 tpm
Staartlengte:L 20”
Gewicht:125 kg
Oliecarter inhoud:2.1 liter
BesturingGashendel
 

Links

Wilt u de totaalprijs van uw vaarplezier weten?

Gallerij

Wilt u meer weten?