Skip to content Skip to footer

YAMAHA 60 pk

YAMAHA 60 pk 
MAXIMAAL PLEZIER. MINIMALE EMISSIES.

De compacte 60 pk is ideaal voor waterskiërs en wakeboarders. Ze behoren tot de sterkste, schoonste en zuinigste motoren in hun klasse, zodat u optimaal kunt genieten van uw favoriete activiteiten op het water.
Het elektronische brandstofinspuitsysteem (EFI) van Yamaha koppelt schonere prestaties en een efficiënt brandstofverbruik aan een indrukwekkend vermogen, een enorm koppel in het middenbereik en hoge topsnelheden.
Daarnaast beschikt de 60 pk over veel andere unieke Yamaha functies die speciaal zijn ontwikkeld voor soepel, comfortabel en optimaal vaarplezier. Dit zijn onder meer het Power Trim- en Tilt systeem met groot bereik, waarmee u alles volledig en op ontspannen wijze onder controle hebt, en het PrimeStart™ startsysteem. Bent u benieuwd naar wat Yamaha nog meer te bieden heeft? Bekijk alle Yamaha modellen!

yamaha 60 pk

Uitgelicht

Yamaha digitale netwerkmeters

Digitale netwerkmeters

De 60pk is compatibel met de digitale netwerkmeters (6Y8/6YC) van Yamaha. Deze meters geven u de informatie over de prestaties en status van uw motor.
Yamaha variablele sleeptoerental

Elektronische variabele sleeptoerentalregeling

Met een druk op de knop van de optionele toerenteller kan de bestuurder het sleeptoerental in precieze stappen van 50 tpm het motortoerental instellen.
Yamaha Y-cop

Optioneel leverbaar met Yamaha Y-COP

Het optionele Y-COP-systeem is eenvoudig in gebruik en zeer effectief tegen diefstal. Zodra de motor is vergrendeld, kan hij niet gestart worden.

Specificaties

Motortype:4-takt, SOHC, 16-kleppen
Aantal cilinders:(L)4
Cilinderinhoud:996 cc
Max. toerental:5.000 – 6.000
Max. vermogen in middenbereik60pk bij 5500 tpm
Staartlengte:L 20”
Gewicht:114 kg
Oliecarter inhoud:2.1 liter
BesturingGashendel
 

Links

Wilt u de totaalprijs van uw vaarplezier weten?

Gallerij

Wilt u meer weten?