Skip to content Skip to footer

YAMAHA 6 pk

VANAF € 1.685,-

YAMAHA 6 pk 
GEBRUIKSGEMAK EN PLEZIER

Eenvoudig te dragen – ongedwongen vaarplezier Deze buitenboordmotoren, met hun modern en stijlvol vormgegeven look, zijn uitermate licht, handzaam en eenvoudig te dragen, zodat u ze moeiteloos op het dek van een groter vaartuig kunt tillen. De Yamaha 6 pk is gemakkelijk op te bergen en te bedienen. En bieden ruim voldoende vermogen om met een gerust hart het water op te gaan. Dankzij hun compacte afmetingen, brede handgrepen en ingebouwde brandstoftank zijn ze gemakkelijk te dragen, en met Yamaha’s CDI-ontstekingssysteem starten ze direct. De betrouwbaarheid van Yamaha, het lage brandstofverbruik, de eenvoudige bediening en de geluids- en trillingsarme werking spreken vanzelf. De 6 pk biedt de slimme oplossing, of u nu met uw gezin snel het water op wilt of als u op zoek bent naar een praktische hulpmotor voor uw zeiljacht. Bent u benieuwd naar wat Yamaha nog meer te bieden heeft? Bekijk alle Yamaha modellen!

yamaha 6 pk portable

Uitgelicht

Eenvoudig en comfortabel mee te nemen

De 6pk biedt met zijn compacte ontwerp en comfortabele, ruim bemeten handgreep ultiem draagcomfort.

Olielekvrij opbergsysteem met 3 standen

Dankzij het unieke carterventilatiesysteem van Yamaha kan de motor bij het opbergen op de voorzijde of zijkanten worden gelegd, zonder dat er olie lekt.
yamaha besturing

Besturing over 180 graden met verstelbare stuurfrictie

De besturing is comfortabel dankzij de eenvoudig verstelbare stuurfrictie en de mogelijkheid om 90 graden volledig naar links of rechts te sturen.

Specificaties

Motortype:4-takt
Aantal cilinders:(OHV)1
Cilinderinhoud:139 cc
Max. toerental:4.500 – 5.500
Max. vermogen in middenbereik6 pk bij 5000 tpm
Staartlengte:L 20” S 15″
Gewicht:27 – 28 kg
Oliecarter inhoud:0.6 liter
BesturingHelmstok
 

Links

Wilt u de totaalprijs van uw vaarplezier weten?

Gallerij

Wilt u meer weten?