Skip to content Skip to footer

YAMAHA 80 pk

YAMAHA 80 pk
STIL EN KRACHTIG

Nu nog lichter, stiller en krachtiger.
De nieuwe Yamaha 80 pk is nu nog lichter – wat betreft allround prestaties is hij onverslaanbaar met een soepele acceleratie en een laag brandstofverbruik. Yamaha’s expertise op het gebied van buitenboordmotoren maakt hem ook nog eens uitermate betrouwbaar.
De nieuwste viertakttechnologie levert ongeëvenaarde prestaties dankzij een zestienkleppenmotor met één bovenliggende nokkenas (SOHC) voor een sterke acceleratie, geavanceerde inlaat- en uitlaatsystemen en Yamaha’s unieke Multi-Point elektronische brandstofinspuitsysteem (EFI).
De geavanceerde Yamaha-technologie waaronder het PrimeStart™ startsysteem, een dynamo met hoge capaciteit, digitale netwerkmeters en een hydraulisch trim- en tiltsysteem met groot bereik, geeft u de zekerheid dat u altijd alles onder controle hebt. Bent u benieuwd naar wat Yamaha nog meer te bieden heeft? Bekijk alle Yamaha modellen!

yamaha 80 pk

Uitgelicht

Digitale netwerkmeters

De 80pk is compatibel met de digitale netwerkmeters (6Y8/6YC) van Yamaha. Deze meters geven u de informatie over de prestaties en status van uw motor.
Yamaha Y-cop

Optioneel leverbaar met Yamaha Y-COP

Het optionele Y-COP-systeem is eenvoudig in gebruik en zeer effectief tegen diefstal. Zodra de motor is vergrendeld, kan hij niet gestart worden.
Yamaha power trim en tilt

Power Trim- en Tilt systeem met groot bereik

U kunt eenvoudig met de knoppen aan de gashendel de motor omhoog en omlaag trimmen. Hiermee kunt u nog meer uit uw Yamaha motor halen!

Specificaties

Motortype:4-takt, SOHC, 16-kleppen
Aantal cilinders:(L)4
Cilinderinhoud:1.832 cc
Max. toerental:5.000 – 6.000
Max. vermogen in middenbereik80pk bij 5500 tpm
Staartlengte:L 20” X 25″
Gewicht:162 – 166 kg
Oliecarter inhoud:3.2 liter
BesturingGashendel
 

Links

Wilt u de totaalprijs van uw vaarplezier weten?

Gallerij

Wilt u meer weten?