Skip to content Skip to footer

YAMAHA 9.9 pk

VANAF € 3.495,-

YAMAHA 9.9 pk 
LICHTE KRACHTPATSER

Krachtige voortstuwing op het water betekent niet dat u een zware, onhandelbare buitenboordmotor op uw boot nodig heeft. De gebruiksvriendelijke geïntegreerde draaggrepen en het lichte gewicht maken het mogelijk om deze 9.9 pk gemakkelijk mee te nemen.
Ontdek de genoegens van de stille werking, het gunstige brandstofverbruik en de ideale combinatie van soepel, betrouwbaar vermogen en krachtige stuwkracht. Het CDI ontstekingssysteem van Yamaha zorgt voor een betrouwbare, snelle start. U kunt de 9.9 pk van Yamaha naar wens samenstellen, met opties als elektrische start en een gashendel.
Deze motoren hebben vele kwaliteiten, waardoor ze ideaal zijn voor zowel bijboten, voor vistochten of familie-uitstapjes, als voor professioneel gebruik. Bent u benieuwd naar wat Yamaha nog meer te bieden heeft? Bekijk alle Yamaha modellen!

yamaha 9.9 pk

Uitgelicht

Geavanceerd stuurhendel ontwerp en bediening

De nieuwe multifunctionele stuurhendel is groter en daardoor makkelijker in gebruik dan ooit!

Gemakkelijk te dragen

De 9.9pk staat bekend om zijn prestaties en draagbaarheid. De nieuwe verfijningen in het ontwerp zorgen voor nog meer gebruiksgemak!
yamaha steun voor verticale opslagstand

Steun voor verticale opslagstand

Dankzij de speciale onderlegger kunt u de 9.9 pk verticaal opbergen of eenvoudig op de achterzijde van een dek plaatsen.

Specificaties

Motortype:4-takt, SOHC,
Aantal cilinders:(L)2
Cilinderinhoud:212 cc
Max. toerental:5.000 – 6.000
Max. vermogen in middenbereik9.9pk bij 5500 tpm
Staartlengte:L 20” S 15″
Gewicht:40 – 43 kg
Oliecarter inhoud:0.8 liter
BesturingHelmstok Gashendel
 

Links

Wilt u de totaalprijs van uw vaarplezier weten?

Gallerij

Wilt u meer weten?