Skip to content Skip to footer

Yamaha 2.5 pk

€995,-

YAMAHA 2.5 pk
DRAAGBAAR VERMOGEN – OPPAKKEN EN WEGWEZEN!

Zelfs de kortste boottochtjes kunnen een fantastisch avontuur worden met de laatste generatie Yamaha 2,5 pk. Dus trek eropuit en geniet. Deze populaire draagbare buitenboordmotor, met zijn slimme, nieuwe doordachte vormgeving, is nu nog schoner en nog stiller, en biedt u als watersporter tal van nieuwe mogelijkheden. De nieuwste generatie 2.5 pk zit boordevol baanbrekende Yamaha-technologie en heeft alles in zich om veel vermogen, uitstekende vaareigenschappen en een goede wendbaarheid te bieden. Daarnaast is het ook de ideale hulpmotor voor zeiljachtbezitters. Dankzij een handige transparante brandstoftank en verbeterde, gebruiksvriendelijke bedieningsfuncties (allemaal binnen handbereik) en de nieuwe grotere, nog comfortabelere draaggreep, is deze compacte viertakt buitenboordmotor de ideale keuze. Bent u benieuwd naar wat Yamaha nog meer te bieden heeft? Bekijk alle Yamaha modellen!

yamaha 2.5 pk

Uitgelicht

Eenvoudig en comfortabel mee te nemen

De 2.5pk biedt met zijn compacte ontwerp en comfortabele, ruim bemeten handgreep ultiem draagcomfort.

Olielekvrij opbergsysteem met 3 standen

Dankzij het unieke carterventilatiesysteem van Yamaha kan de motor bij het opbergen op de voorzijde of zijkanten worden gelegd, zonder dat er olie lekt.

Robuuste stuurhendel

De stuurhendel van de nieuwste 2.5pk, met een nieuwe, grote en comfortabele draaigasgreep, biedt u optimale controle over de motor.

Specificaties

Motortype:4-takt
Aantal cilinders:(OHV)1
Cilinderinhoud:72 cc
Max. toerental:5.250 – 5.750
Max. vermogen in middenbereik2.5 pk bij 4500 tpm
Staartlengte:L 20” S 15″
Gewicht:17 – 18 kg
Oliecarter inhoud:0.35 liter
BesturingHelmstok
 

Links

Wilt u de totaalprijs van uw vaarplezier weten?

Gallerij

Wilt u meer weten?