Skip to content Skip to footer

Heritage modellen

Beneteau heeft een lange geschiedenis aan modellen. Hieronder zit u de verschillende modellen sinds 1970

1970 – ANTARES eerste generatie

De eerste Antarès Range, ontworpen door André Bénéteau, Het bouwen van een vissersboot waarmee je ook kan cruisen.

1980 – FLYER eerste generatie

In samenwerking met architect Cees Van Der Velden ontwikkelt BENETEAU Franse sportboten.

1982 – SUNDAY

Om aan de groeiende vraag naar pleziervaartuigen te voldoen, ontwerpt André Bénéteau een eenvoudige en veilige boot, die even gemakkelijk te gebruiken als te onderhouden is.

1987 – FLYER 2e & 3e generatie

Eind jaren 80 begint BENETEAU, in samenwerking met Philippe Briand, destijds een nieuwe architect, aan de vernieuwing van zijn open sportboten.

1987 – ANTARES 2e generatie

Zeewaardigheid en het leven aan boord komen naar voren als de kenmerken van het nieuwe Antares Range.

1990 – ANTARES 3e generatie

Ontworpen en gepatenteerd door André Bénéteau, markeert de romp met dubbele tunnel een keerpunt in de geschiedenis van de Antares range.

1992 – CALIFORNIE

André Bénéteau ontwerpt een serie kleine vissersboten met buitenboordmotor, veelzijdig en zuinig.

1996 – OMBRINE

Geïnspireerd door de legendarische houten Ombrine uit de jaren 60, ontwerpt André Bénéteau een klassiek en toch eigentijds schip. Met een uitlopende boeg en een laag achtersteven, heeft de Ombrine Range alle kenmerken van een zeewaardige powerboot.

2001 – Antares 4e generatie

Buitenboordmotor of binnenboordmotor, de 4e generatie Antarès motorjachten verhoogt het comfort aan boord. Het ontwikkelt alle zeewaardige eigenschappen die de reputatie van deze range hebben opgebouwd.

2004 – FLYER 4e generatie

Voor de eerste keer biedt de BENETEAU-buitenboordmotorserie een selectie van verschillende deck lay-outs met van dezelfde romp. Hull Air Step®-technologie maakte zijn debuut.

2006 – Monte Carlo

Open of een Hardtop, deze nieuwe motorjachten range ontworpen door BENETEAU markeren een mijlpaal in comfort en vaarsensaties. Het Monte Carlo design heeft een mediterrane uitstraling.

Flyer Range

Een stijlvolle dagboot met een uniek concept van één Air-Step®-romp voor een keuze uit twee verschillende deck lay outs.De SPACEdeck en SUNdeck, met ruime modellen tussen de 5 en 9 meter, zijn qua design ongetwijfeld een prestatie. Laat het plezier beginnen !

Antares Outboard Range

Een klassieke stuurhut voor korte cruises die nooit uit de mode zal raken. Deze visserscruisers zijn veilig en zeer zeewaardig dankzij hun zeewaardige romp en u kunt genieten van de prestaties die u alleen van deze outboard range krijgt . De vier modellen van de Antares range staan bekend om hun gezellige interieur en uitrustingsniveau, waardoor ze een genot zijn om te bezitten en een bestsellerreeks.

Barracuda Range

De zee is jouw speeltuin. Zeewaardig, veilig en krachtig, de Barracuda is een karaktervolle sportvisser. De vier modellen van deze serie hebben een slim ontworpen deck lay-out. De kwantiteit en kwaliteit van hun visuitrusting en het comfort dat ze aan boord bieden, maken ze perfect voor de veeleisende eigenaar. Absoluut een winnende reeks!

ANTARES INBOARD

Een schip die mensen samenbrengt – geruststellend en typisch. Van de kuip tot het stuurhuis, de leefruimte aan boord van een Antares is altijd verrassend. De Antares range is hiervoor al meerdere keren genomineerd en heeft ook een aantal awards in de wacht gesleept.

GRAN TURISMO RANGE

Gestroomlijnd en sportief, de Gran Turismo biedt geweldige sensaties. Open naar de zee en toch goed beschermd, de vier modellen van deze range beschikken over technologische kenmerken die het plezier van cruisen en uitzonderlijke prestaties verenigen. De Gran Turismo ziet er geweldig uit en heeft een hoogwaardige afwerking. In een notendop is ze elegant en trendy!

SWIFT TRAWLER RANGE

De Swift Trawler Range zijn zeer zeewaardig, extreem veilig en comfortabel, de vier modellen ramge BENETEAU Swift Trawlers zijn gemaakt voor lange oceaanavonturen.

MONTECARLO

De zoektocht naar pure klasse resulteerde in de premium range van BENETEAU. Geïnspireerd door het Monte Carlo-jacht, worden de 5 modellen gekenmerkt door hun prachtige romp, tijdloze elegantie, gedetailleerd vakmanschap en hoogwaardige afwerkingen. Monte Carlo onderscheidt zich nu als een kenmerk van stijl, kracht en luxe.

testimonials

Wat onze
klanten zeggen

Na meer dan 10 jaar cliënt, nog steeds top service. CE-attest nodig. 24u later in de mail.

Danny

Recent hebben wij via Serry een gebruikte boot gekocht. Het gehele traject van bezichtiging, proefvaart, onderhandeling, keuring en uiteindelijk de aflevering is super prettig verlopen. Wat mij betreft zeker een aanrader.

Huug

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar klant en kocht en verkocht ik bij Serry diverse schepen . Ik heb van hen topservice tot in verre (buitenlandse) havens mogen ervaren. Als serieuze klant heb ik van begin af aan bij Serry een luisterend oor gevonden en ook in het oplossen van technische problemen wordt voor mij nog steeds op een professionele wijze meegedacht. Een vriendelijk team !

s.g.

Translate »